Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Pierwsze wieści z domku Amelki:
Państwo pojada z kotką za kilka dni do weta, no i spróbują obciąc jej pazurki, bo gwiazda nie interesuje się drapakiem, tylko fotelem![]()
Wszystko jest ok, mamy obiecane fotki
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 08.04.2013r. do 14.04.2013 r.
08.04. pon. rano Ania wiecz. Teresa
09.04. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
10.04. środa rano brak wiecz. Teresa
11.04. czwartek rano Mirka wiecz. brak
12.04. piątek rano Ania wiecz. brak
13.04.sobota rano brak wiecz. brak
14.04 niedziela rano brak wiecz. brak
Dorota Wojciechowska pisze:No to niezłe wieścino to z "WYTYRANÓW" to Łezek został
![]()
Oby trudne prezypadki nie dały plamy
terenia1 pisze:No dziś długi dzień![]()
Z dobrych wieści i chyba nawet moim skromnym zdaniem bardzo dobrych wieści do domku pojechała dziś Nutka i Misiaczek![]()
Nutka będzie mieszkała w Dąbrowie Górniczej - nie ma małych dzieci, tylko duże, nie ma innych zwierzaków, historia Nutki cała opowiedziana ze szczegółami. Mała grzecznie weszła do kontenerka oj straszny był z niej przymilak.
Co do Misiaczka Misiaczek wyemigrował, aż do Jury Krakowsko-Częstochowskiej, Państwo mieszkali w Dąbrowie Górniczej po przejściu na emerytury kupili tam domek wyprowadzili się. Wydaje mi się z rozmowy z nimi że Misiaczek idealnei wkomponuje się w rodzinę Pani Małgosi i Staniława KotNo nie miałam najtęższej miny przy spotkaniu z nimi jak sobie przypomniałam ostatnią próbę adopcji Misiaczka.Aż się ze mnie śmiali
No jak się okazało był nadzwyczaj chłopak grzeczny, łasił się do Pani Małgosi, aż miło no i zaczęło się pakowanie do kontenerka bo sam nie chciał wleżć zapakowałam dziada do połowy i zaczęło się
warczenie jak to Misiek potrafi ja panika
natomomast Pani Małgosia zachowała zimną krew i jakoś go tak sprytnie za dupkę złapała i wcisnęła do kontenerka że sama byłam zdumiona
![]()
Innych zwirzaków nie ma w domku oprócz królików, od czasu do czasu przyjeżdża córka z yorkiem - no tak gabarytowo są zbliżeni do siebie podobnież
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 08.04.2013r. do 14.04.2013 r.
08.04. pon. rano Ania wiecz. Teresa
09.04. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
10.04. środa rano brak wiecz. Teresa
11.04. czwartek rano Mirka wiecz. brak
12.04. piątek rano Ania wiecz. brak
13.04.sobota rano brak wiecz. brak
14.04 niedziela rano brak wiecz. brak
Sobota wieczór
The Szops pisze:Mara S pisze:Mam złą wiadomość - dzwoniła do mnie właścicielka kotki: jednej z tych Jill i reszta - ta, co wymieniała książeczkę. Dziewczyna płakała, że musi oddać kotka bo podobno.... rozchorowała się w 2 tygodnie po przybyciu kota i ostatecznie dostała astmy (i chyba też AZS). Bardzo jest jej smutno - jutro przywiezie kicię...
Jak rozumiem chodzi o tą buraskę z rudościami, która pojechała jako pierwsza?
Mara S pisze:A czy przyjechały te nowe kotki ze schronu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Marvinwenda, puszatek i 71 gości