Moderator: Moderatorzy
lila13 pisze:piotr2422 pisze:lila13 pisze:Piotrze,czy masz jeszcze do odsprzedania insuline???
tak mam 4 fiolki levemir chłodzą się w lodowce
A chcesz odsprzedać??I ile to kosztuje?tzn 1 fiolka
Piotrze, jeszcze jest zimno. Zapakuj fiolkę dobrze w folię aluminiową. A może masz w pawlaczu jakieś pudełko styropianowe? Jeśli nie masz, to zapakuj fiolkę w folię aluminiową i w kopertę z koszulką. Na pewno dojdzie do lila13 bez szwanku.piotr2422 pisze: (...) mogę wyslac listem ale efekt na pewno będzie marny zniszczy się
^..^fuksj@ pisze:Gosiu odnośnie oleju to spróbuj pokropić te chrupki, które lubi olejem, mnie tak radził dawno temu wet może w waszym przypadku ten konopny olej chyba był by lepszy bo jak czytam mniej pachnie... z podtuczeniem nic mi do głowy nie przychodzi... tak myslałam o jakiejś tłustej rybie np jakiś halibut... ale pewno Tofcio nie przepada za rybami.
ja gotuję codziennie na kolację jednemu niejadkowi bez zębów tuszę z nototenii i to raczy zjeść zawsze jak obieram i jest jeszcze ciepłe... Figa ta z cukrzycą też dostaje codziennie trochę i chyba jej to nie szkodzi... gotowane mięsko z nototenii jest o wiele smaczniejsze od kurzego Nototenia nie jest tłusta rybą ale smaczna jest na pewnonie kupuj w Carrefurze bo tam jest nieświeża, chyba lepiej kupic w normalnym rybnym sklepie. Ja gotuję powoli jeszcze zmrożoną na małym ogniu w samej wodzie, kiedy jest miękka wylewam wrzątek wlewam zimną wodę obieram ze skóry i ości i dzielę pomiędzy koty które zlatują się do kuchni jak czują ze sie toto gotuje. u mnie tej ryby idzie bardzo dużo
sama też podkradam kotom bo oprzeć sie nie mogę taka dobra jest
pozdrówka
sheridan pisze:Małgorzato, to jest proszek. Ma służyć do dosypania do normalnych pokarmów, ale ja próbowałam podawać strzykawką.
To ciekawe z tym, ze w jeden bok może być inaczej niż w drugi. Ja mam nieoparte wrażenie, że co któryś raz ta insulina u nas nie wchodzi jak powinna (ostatnio obwąchuje kota - jak czuję insulinę, wiem że źle poszło). Doprowadzają mnie do rozpaczy te insulinówki z krótką igłą - jakoś zupełnie ich nie czuję. Juz i tak odczekuję długo, zanim wyjmę igłę i robię te zastrzyki strasznie ostrożnie. Ale może to faktycznie również zależy od miejsca podania?
Tinka07 pisze:Hej Mamrotku,
tak, wyniki Kropki mam. Odpowiem Ci jutro, bo przez weekend miałam mały remont w domu
Mmrot, ale te wartości referencyjne są przecież dla ludzi. Wyniki robiłaś w labie przyszpitalnym.Mamrot pisze:z powodu sodu przekroczonego mam od wetki zakaz podlewania...
tak jest drapak spryskałem go kocimiętka w płynie teraz to już nie drapak tylko przytulanka pomiar z 18 -62 oj cieszy mnie to bardzo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości