Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Hej, hej...bez przesady proszę![]()
![]()
U nas jest brzydko, pada śnieg z deszczem i zimno....
A teraz przywita się Timorka![]()
Póki co, to troszkę podgonię Timorkę, w tym czasie przesycha rudzielec, a po południu podgonię klifa...
A wczoraj całe popołudnie, jeżdziliśmy w poszukiwaniu nowych krzeseł do kuchni, te już się posypały:), obejrzałam tyle, że wróciłam z bólem głowy do domu bez takowych...bo do tego stołu nie było w "kolorze":)
mogłam kupić komplet stół+krzesła, ale nie mogłam się zdecydować...dzisiaj zaplanowaliśmy zaliczać następne sklepy...chyba, że jeszcze poszukam w internecie...niby tyle towaru, a ja miałam problem z wyborem...![]()
Nie ukrywam, spodobały mi się jedne ale cena mnie przegięła w pół:) jedno krzesełko 849 zł, a potrzebuję cztery![]()
i już oczami wyobrażni zobaczyłam moje kociątka jak się cieszą z nowego nabytku...jak ostrzą pazurki na mięciutkich siedziskach, jak Żuczuś przymierza swoje ząbki czy da radę przegryżć nogę od pięknego krzesełka...ech...tylko małża nie mogłam sobie wyobrazić jak by się cieszył z radości zwierzorków...
Miraclle pisze:Timorka nawet nie spodziewa się, że skończy na ścianie![]()
Jak tak dalej pójdzie Zuza powiesi nam większość forum![]()
![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Jeszcze dwa razy Timorka:) i teraz przerwa, musi bidulka wyschnąć:)
I chciałam wyjaśnić, że w trakcie malowania zawsze robię fotki, na fotkach dostrzegam moje błędy, których nie zauważam w trakcie malowania, wiec żeby nie było, że się chwalę, a że przy okazji wklejam tutaj ....to dla tych gości, których interesuje jak powstaje "dzieło sztuki"![]()
![]()
EVA2406 pisze:Nie rozumiem dlaczego z ironią wstawiłaś cudzysłów?
Ewa L. pisze:Mam pomysł - zabierz do sklepu zwierzaki . Niech wypróbują krzesełka które się lepiej drapie którym nogi obgryza. Te których nie ruszą kupisz do domu. Będziesz miała pewność że mebelek nie naruszony troszku w domciu postoi![]()
![]()
![]()
Co ty na to
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, MB&Ofelia i 55 gości