Iga-już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 02, 2013 10:19 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;)-szuka DS/woj.zach

Coś czytałam, chyba tylko jakieś określone serie były felerne :? i miały być wycofane.
Ja na szczęście w tym czasie tych serii nie miałam. Do dziś kupuję TOTW i u Kity nic złego się nie dzieje.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Śro kwi 03, 2013 6:20 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

no właśnie nie wiem czy wycofali te złe serie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw kwi 04, 2013 7:00 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Patmol pisze:no właśnie nie wiem czy wycofali te złe serie

Mam nadzieję, że wycofali bo już nawet nie pamiętam które były "niejadalne" :?

A u Igusi wszystko ok :) Szaleje, rozrabia i ciągle by tylko jadła :strach: Troszkę się pannicy przytyło, nie wygląda już jak koci wieszak na futro :wink: Powolutku zaczynamy się pakować do DS - zabawki, przysmaki, trochę jedzonka. Mój tata zaczyna już przeżywać, on tak ma zawsze gdy jakieś footro jedzie do swojego domku. Martwi się, że Iga będzie tęsknić, że będzie jej smutno :( Tłumaczę, że na początku z pewnością będzie tęskniła, ale to minie i trzeba się modlić aby jak najszybciej o nas zapomniała. Mało go to pociesza, ale nikt nie mówił, że rozstania będą łatwe :roll: Całe szczęście, że nie chodzi ze mną do nowych domków bo na pożegnanie zalałby się łzami :D . Duży chłop, a serduszko ma strasznie mientkie i łez się nie wstydzi.
Obrazek

nelka83

Post » Czw kwi 04, 2013 11:51 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Panie Tato Nelki!
Pan się nie smuta, dobre ludzie biora Igę:) Niedaleko mieszka inna Iga:) Nie płakaj! :ryk:

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Czw kwi 04, 2013 12:31 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Nelka, zamienimy się na tatusiów? Może być tylko na trochę... :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw kwi 04, 2013 13:01 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

WeraW pisze:Panie Tato Nelki!
Pan się nie smuta, dobre ludzie biora Igę:) Niedaleko mieszka inna Iga:) Nie płakaj! :ryk:

Też mu to mówię, a on patrzy na mnie i mówi: "ja wiem, no wiem, ale... " i widzę jak mu łzy do oczu napływają :lol:
MB&Ofelia pisze:Nelka, zamienimy się na tatusiów? Może być tylko na trochę... :wink:

Neee, ja swojego tatusia na innego nie zamienię choćby na sekundę :)
Obrazek

nelka83

Post » Czw kwi 04, 2013 13:16 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Szkoda :( :wink:
Ale może byś mojego wychowała po kociarsku? Bo on mocno niereformowalny (choć niby zwierzęta lubi i one jego też).
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw kwi 04, 2013 13:46 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

MB&Ofelia pisze:Szkoda :( :wink:
Ale może byś mojego wychowała po kociarsku? Bo on mocno niereformowalny (choć niby zwierzęta lubi i one jego też).

Wychowania mogę się podjąć :twisted: :mrgreen:
Jeśli lubi zwierzaki to warto go angażować w jakieś czynności związane z kotami - podanie jedzenia, zabawa, pomoc przy czymś, o, np. krojenie mięska na barfa :wink: Sprzątanie kuwety niekoniecznie może :lol: Ja swojemu wczoraj dałam Igę, laserek i cieszył się jak małe dziecko widząc jak kot za światełkiem biega, bawił się z nią chyba z pół godziny :D
Obrazek

nelka83

Post » Czw kwi 04, 2013 14:07 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Nie chodzi o to, że on nie zrobi czegoś przy kocie (bo zrobi), tylko o to, że usilnie szuka chętnych na Małą Czarną :evil: :evil: :evil:
Sugestie nie bardzo działają, a otwarte postawienie sprawy zaowocuje wojną między dwoma groźnymi wrednymi i upartymi jak stado osłów skorpionami :strach:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Czw kwi 04, 2013 15:25 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

.... A Iga spakowana? Zabaweczki, szczoteczki i takie tam? :ok: Jak klimaty? Denerwujecie się? :mrgreen:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pt kwi 05, 2013 7:19 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

MB&Ofelia pisze:Nie chodzi o to, że on nie zrobi czegoś przy kocie (bo zrobi), tylko o to, że usilnie szuka chętnych na Małą Czarną :evil: :evil: :evil:
Sugestie nie bardzo działają, a otwarte postawienie sprawy zaowocuje wojną między dwoma groźnymi wrednymi i upartymi jak stado osłów skorpionami :strach:

MB, ja na Twoim miejscu postawiłabym sprawę jasno. Jeśli po takim czasie nadal szuka domu dla małej to chyba nie masz innego wyjścia jak tylko powiedzieć tacie prawdę. Wiem, że nie jest to łatwe, ale wydaje mi się, że tylko to poskutkuje.
Obrazek

nelka83

Post » Pt kwi 05, 2013 7:21 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

animalon pisze:.... A Iga spakowana? Zabaweczki, szczoteczki i takie tam? :ok: Jak klimaty? Denerwujecie się? :mrgreen:

Pewnie, że się denerwujemy, zwłaszcza mój tata przeżywa :roll:
Igusiowa walizka od wczoraj się pakuje :ok: Nieee, Iga nie ma tylu rzeczy :D to ja mam niestety zaniki pamięci więc wolę zacząć pakowanie wcześniej żeby o niczym nie zapomnieć :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Pt kwi 05, 2013 8:56 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

O której następuje przeprowadzka, bo nie wiem jak kciuki trzymać? Myślę, że jak Iga zapomni jakiejś zabawki, to nowi rodzice szybko nadrobią braki:) Koniecznie daj znać:)

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Pt kwi 05, 2013 9:24 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

Myślę, że między 10 a 11 powinniśmy być już w Szczecinie. Trochę się obawiam jak Iga zniesie to całe zamieszanie, czy nie będzie bała się wyjść z transporterka. W zasadzie to odważne kocię, ale tyle nowego ją czeka, że stres pewnie da o sobie znać :(

Chciałam się z Wami Dziewczyny umówić na kawę, ale niestety musimy szybko wracać do domu :( Szefowa mojego taty miała zawał i tata musi przypilnować jej "dobytku". Ale co się odwlecze... :wink:
Obrazek

nelka83

Post » Pt kwi 05, 2013 9:50 Re: Iga-czarnulka z białą niespodzianką ;) - jedzie do DS! :

trzymamy kciuki :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]