Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Mój listonosz jest fajny, nie boi się naszych psów, mnie też nie![]()
Dzisiaj mam dzień do kitu... nic mi nie wychodzi, nic co sobie zaplanowałam...
Cały dzień mam internet w kratkę, raz jest raz go nie ma...ciągle włączała mi się automatyczna konfiguracja po której traciłam cały zapisany materiał, nie mówiąc już, że nie mogłam korzystać z poczty![]()
![]()
![]()
Potem koleżanka z Niemiec zadzwoniła z wiadomością, że Dudi już w domku a przy okazji załatwiła sobie jeszcze jednego koteczka, a właściwie koteczkę, biało czarną po operacji nóżki...ucieszyłam się bardzo, dopóki mi nie oznajmiła, że mam namalować wspólny portrecik obu kotów
Mogę namalować, tylko co zrobię z tym co już zaczęłam![]()
Nawet nie wspomniałam jej, że mam już ponad 40 % pracy tfurczej w postaci rudzielca perskiego![]()
Jak pomyślę, że będę pewnie przemalowywać, bo ona chce wspólny, a ja rudzielca nie mam, to robi mi się słabo![]()
A tyle roboty już mam za sobą:)![]()
![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:No trochę jestem zła, ale trudno...lubię malować, więc nic się nie stało![]()
A teraz z portrecikiem "rodzeństwa krówkowo-rudzielcowego" cierpliwie poczekam, aż mi przyśle fotki i nie zmieni zdania![]()
Elu, czy to ma być portrecik Timorki
AnnAArczyK pisze:Dla mnie żaden problem przemalować np. na czarno... i zrobić z tego portret Kacperka, tylko szkoda mi tej pracy, jaką już włożyłam...no i rodzinka orzekła, że ten rudziaczek już zaczyna przypominać kota
AnnAArczyK pisze:Wiesz, on nas wychowuje już od pierwszego dnia pobytu w naszym domu, a najgorsze jest to, że nam się to bardzo podoba
AnnAArczyK pisze:Dobrze, że zaszczepiła, jeszcze by się biedny koteCek załapał na jakieś choróbsko![]()
A może to będzie bardzo nowa tradycja świeckazamiast psów, teraz koty będą się rzucały na listonoszy
![]()
AnnAArczyK pisze:No trochę jestem zła, ale trudno...lubię malować, więc nic się nie stało![]()
A teraz z portrecikiem "rodzeństwa krówkowo-rudzielcowego" cierpliwie poczekam, aż mi przyśle fotki i nie zmieni zdania![]()
Elu, czy to ma być portrecik Timorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości