lila13 pisze:(...) Okazało sie rówież ze bolał go ząb-który juz ma usuniety i ząbki przy okazji zostały oczyszczone z kamienia.Do tego dochodzi problem z uszami,jakaś dziwna wydzielina mu cieknie jakby rozwodniona krew,nie ma apetytu i ogólnie zaczyna mnie to wszystko przerastac nie wiem jak mu pomóc????Wyniki krwi leukocyty-6,87,erytrocyty-10,70,hemoglobina-14,1,hematokryt-56,5,płytki krwi-194,kreatynina-1,0,mocznik-51,1,glukoza-410,amylaza788,7.GPT-45,5.Proszę pomóżcie bo nie mogę juz patrzec jak sie biedactwo męczy.....
Jeszcze krótki komentarz do tego postu.
lila13, kiedy była robiona sanacja zębów, tzn. jak dawno temu? Czy jesteś pewna, że Chiwasa nic nie boli? Czy dostawał jakieś środki przeciwbólowe? Napisz proszę o tym zabiegu wszystko, co wiesz.
Wyniki, które podajesz, wskazują jednoznacznie na to, że Twój kot jest strasznie odwodniony. Kiedy były robione te badania? Podaj proszę konkretną datę. Wygląda na to, że Chiwasowi są potrzebne codzienne kroplówki podskórne przez następnych kilka dni. Wpisz najlepiej tu wszystkie wyniki, jakie masz wraz z jednostkami i wartościami brzegowymi.
Trzymaj się, proszę
Tinka