Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Corse pisze:ja mogłabym wziąć rudego na przechowanie (jeszcze się zorientuję co na to rodzinka, ale myślę, że da się przekonać)- dopuki nie znajdzie się jakiś stały domek...tylko odrazu mówię - mam u siebie psa (spokojny, wie co to kot w domu) i fretkę...
LimLim pisze: nie ucieka przed psami.
LimLim pisze:mieszka obok ruchliwej ulicy i boimy się o jego życie.
LimLim pisze:Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boiWięc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada
![]()
![]()
AnnaP.P. pisze:LimLim pisze:Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boiWięc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada
![]()
![]()
Ja mam info, że dziwczyna (ta z @pap) kontaktowala się (bo ja w druga strone przekazalam telefon) i już miala go wziac, rodzine cala przekonala, ale w końcu jakiś pan zadzwonil i powiedzial, że ze względu na dziecko kota nie dostanie....
Do mnie to dociera przez trzecią osobę, więc nei wiem dopkladnei jak bylo, ale tak sie skonczylo...
Anno namiar byl ode mnie niktAnnaP.P. pisze:AnnaP.P. pisze:LimLim pisze:Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boiWięc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada
![]()
![]()
Ja mam info, że dziwczyna (ta z @pap) kontaktowala się (bo ja w druga strone przekazalam telefon) i już miala go wziac, rodzine cala przekonala, ale w końcu jakiś pan zadzwonil i powiedzial, że ze względu na dziecko kota nie dostanie....
Do mnie to dociera przez trzecią osobę, więc nei wiem dopkladnei jak bylo, ale tak sie skonczylo...
Ale namotalam - podobno kot jest u jakiegos pana i ten go nie chce oddac, bo dzieci go polubily? Albo ktos mnie nabiera
Batka pisze:P.S. chodziło o innego kota nie tego od p. Danusi pisalam wczesniej ( przed Limkiem do Pani Anny ) i ona do mnie pisała....
stad zamieszanie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], wiolpie i 122 gości