Słodki Rudas PILNIE szuka domku. WRÓCIŁ :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2005 11:02

Co z kotkiem? LimLim, rozmawiałaś z panią chętną na niego?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro sty 05, 2005 13:28

Napisałam na adres a.wysoczanska@pap.com.pl , ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Śro sty 05, 2005 13:41

ja mogłabym wziąć rudego na przechowanie (jeszcze się zorientuję co na to rodzinka, ale myślę, że da się przekonać ;) )- dopuki nie znajdzie się jakiś stały domek...tylko odrazu mówię - mam u siebie psa (spokojny, wie co to kot w domu) i fretkę...

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Śro sty 05, 2005 13:58

Corse pisze:ja mogłabym wziąć rudego na przechowanie (jeszcze się zorientuję co na to rodzinka, ale myślę, że da się przekonać ;) )- dopuki nie znajdzie się jakiś stały domek...tylko odrazu mówię - mam u siebie psa (spokojny, wie co to kot w domu) i fretkę...

Jak pisałam wcześniej p.Danusia w rozmowie ze mną mówiła, że dom z psem nie jest odpowiedni .... :( kot boi się psów...

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Śro sty 05, 2005 21:34

Limku masz prw 8)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw sty 06, 2005 14:41 Re: Słodki Rudas PILNIE szuka domku.

rozumiem....zmyliła mnie informacja z pierwszego posta

LimLim pisze: nie ucieka przed psami.

stad propozycja ;) myślałam poprostu, że lepiej kota wziąć nawet na przechowanie niż narażać go na niebezpieczeństwo

LimLim pisze:mieszka obok ruchliwej ulicy i boimy się o jego życie.

no, ale skoro tak bardzo boi się psów to trudno :( - trzymam w takim razie mocno kciuki za nowy domek bez psa

Corse

Od: Śro sie 06, 2003 15:18

Post » Czw sty 06, 2005 15:04

Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boi :( Więc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada :( :( :(
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw sty 06, 2005 16:36

LimLim pisze:Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boi :( Więc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada :( :( :(

Ja mam info, że dziwczyna (ta z @pap) kontaktowala się (bo ja w druga strone przekazalam telefon) i już miala go wziac, rodzine cala przekonala, ale w końcu jakiś pan zadzwonil i powiedzial, że ze względu na dziecko kota nie dostanie....
Do mnie to dociera przez trzecią osobę, więc nei wiem dopkladnei jak bylo, ale tak sie skonczylo...
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

Post » Czw sty 06, 2005 16:39

AnnaP.P. pisze:
LimLim pisze:Rozmawiałam z p.Danusią, Rudy był wczoraj na jedzonku. On nie ucieka przed psami, bo się ich tak strasznie boi :( Więc niestety nawet tymczasowy domek z piechulkiem odpada :( :( :(

Ja mam info, że dziwczyna (ta z @pap) kontaktowala się (bo ja w druga strone przekazalam telefon) i już miala go wziac, rodzine cala przekonala, ale w końcu jakiś pan zadzwonil i powiedzial, że ze względu na dziecko kota nie dostanie....
Do mnie to dociera przez trzecią osobę, więc nei wiem dopkladnei jak bylo, ale tak sie skonczylo...

Ale namotalam - podobno kot jest u jakiegos pana i ten go nie chce oddac, bo dzieci go polubily? Albo ktos mnie nabiera :evil:
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Czw sty 06, 2005 16:44

Biedny rudasek skrzywdzony przez psy. Kciuki za domek! :ok:

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Czw sty 06, 2005 17:12

AnnaP.P. pisze:
AnnaP.P. pisze:

Ale namotalam - podobno kot jest u jakiegos pana i ten go nie chce oddac, bo dzieci go polubily? Albo ktos mnie nabiera :evil:
Anno namiar byl ode mnie nikt
Cie nie nabiera , pisałm wczoraj wieczorem maila do pani Anny , dałam Limkowi namiar miala dzis do niej napisac.....

Batka

Post » Czw sty 06, 2005 17:13

P.S. chodziło o innego kota nie tego od p. Danusi pisalam wczesniej ( przed Limkiem do Pani Anny ) i ona do mnie pisała....

stad zamieszanie...

Batka

Post » Czw sty 06, 2005 20:20

Batka pisze:P.S. chodziło o innego kota nie tego od p. Danusi pisalam wczesniej ( przed Limkiem do Pani Anny ) i ona do mnie pisała....

stad zamieszanie...

Ja juz nic nie rozumiem, ale ja chyba mam dzisiaj gorączkę, sorry :oops: Tylko kota mi szkoda, niech ktoś go wreszcie wezmie, no! To nie do Was rzecz jasna, tylko takie ogolne westchniecie
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Post » Pt sty 07, 2005 19:21

Czy może już coś wiadomo?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt sty 07, 2005 19:39

Niestety p.Ania szuka małego kotka więc Rudasek dalej czeka :cry: