Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Zuziu i Polciu, może pokażecie te zabawki ktore kupiła Wam Duża ??
Pozdrawiamy w ten śniegowy pluchowaty dzień
Ewa L. pisze:Przyniosłam wczoraj od mamy borówki i wsadziłam do wody. Dziś rano w borówkach brakowało połowy wody. Obie kitki mają szczególne upodobania do picia wody smakowej. Pytałam kiedyś weta czy nie zaszkodzi im a może brakuje im po prostu jakiś witamin.Zaczął się ze mnie śmiać i wytłumaczył że koty jak ludzie mają swoje gusta i guściki a moje lubią wodę borówkową.
Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.
Kocham cię mój maleńki - twoja mama Zuzia!![]()
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.
Kocham cię mój maleńki - twoja mama Zuzia!![]()
Dzień dobry Mamusiu!
U nas Święta były spokojne, sporo spalismy, duża więcej się z nami bawiła.
Mamy nową kolezankę - Amcię, trochę podobna do Kacperka, ale drobna i delikatna, jak to dziewczyna.
Ja przed świętami kilka razy kichnąłem i duża mi wciskała do pysia takie obrzydliwe coś. Kacperek też dostawał wczesniej to obrzydliwe, ale teraz już nie dostajemy, bo nie kichamy.
Jesteśmy bardzo gzeczne kotecki i wcale nie rozrabiamy, nic ostatnio nie stłuklismy ani nie przewrócilismy. Za to dziś dostalismy jeszcze jeden drapak, taki sam jak juz mamy - z dziurą na dole i posłankiem na górze. I przyszła tez zabawka dla Ciebie i Polci - Duża nie rozpakowała, bo w środku jest ładny zapach i ma pachnieć u Was![]()
Wasze zabaweczki są bardzo fajne, Duża mi pokazywała, ale na razie nie kupiła nam takich, bo musimy pomagać jednej cioci, u której jest bardzo dużo kotków. Zresztą i tak mamy fajne zabawki.
Ja też cię kocham Mamusiu! Fajnie, że możemy do siebie pisać.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Twój Gucio
Iza_ pisze:Przykucniemy w kąciku i poczytamy
MalgWroclaw pisze:Fajnie jest pisać do kotprzyjaciół.
Fasolka
MaryLux pisze:To lecę, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani słońca. A saszetki przywiozę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości