Kot-najlepszy przyjaciel.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 02, 2013 10:16 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Przyniosłam wczoraj od mamy borówki i wsadziłam do wody. Dziś rano w borówkach brakowało połowy wody. Obie kitki mają szczególne upodobania do picia wody smakowej. Pytałam kiedyś weta czy nie zaszkodzi im a może brakuje im po prostu jakiś witamin.Zaczął się ze mnie śmiać i wytłumaczył że koty jak ludzie mają swoje gusta i guściki a moje lubią wodę borówkową. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto kwi 02, 2013 10:50 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.
Kocham cię mój maleńki - twoja mama Zuzia! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 13:23 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Zuziu i Polciu, może pokażecie te zabawki ktore kupiła Wam Duża ??
Pozdrawiamy w ten śniegowy pluchowaty dzień :mrgreen:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Wto kwi 02, 2013 13:50 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

MonikaMroz pisze:Zuziu i Polciu, może pokażecie te zabawki ktore kupiła Wam Duża ??
Pozdrawiamy w ten śniegowy pluchowaty dzień :mrgreen:

Ok przewiń stronkę wstecz to zobaczysz nasze zabawki bo duża nam foty pstryknęła :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 13:55 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ewa L. pisze:Przyniosłam wczoraj od mamy borówki i wsadziłam do wody. Dziś rano w borówkach brakowało połowy wody. Obie kitki mają szczególne upodobania do picia wody smakowej. Pytałam kiedyś weta czy nie zaszkodzi im a może brakuje im po prostu jakiś witamin.Zaczął się ze mnie śmiać i wytłumaczył że koty jak ludzie mają swoje gusta i guściki a moje lubią wodę borówkową. :1luvu:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: borówkowe panny :mrgreen:
U mnie Kubuś jedynie spija wodę z surowych ziemniaków, Tofi nie wiem. Nie przyłapałam delikwenta nigdy na pod pijaniu :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Wto kwi 02, 2013 17:30 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!
Jak ci minęły święta? My z Polcią na zajączka dostałyśmy od Dużej dużo zabawek - baranki takie fajne mięciutkie które tak ładnie pachną, myszki z dzwoneczkiem w środku,piłeczkę i dużo miziaków i przytulasków.Moja Duża też ma dla ciebie prezent.

Dzień dobry Mamusiu!
U nas Święta były spokojne, sporo spalismy, duża więcej się z nami bawiła.
Mamy nową kolezankę - Amcię, trochę podobna do Kacperka, ale drobna i delikatna, jak to dziewczyna.
Ja przed świętami kilka razy kichnąłem i duża mi wciskała do pysia takie obrzydliwe coś. Kacperek też dostawał wczesniej to obrzydliwe, ale teraz już nie dostajemy, bo nie kichamy.
Jesteśmy bardzo gzeczne kotecki i wcale nie rozrabiamy, nic ostatnio nie stłuklismy ani nie przewrócilismy. Za to dziś dostalismy jeszcze jeden drapak, taki sam jak juz mamy - z dziurą na dole i posłankiem na górze. I przyszła tez zabawka dla Ciebie i Polci - Duża nie rozpakowała, bo w środku jest ładny zapach i ma pachnieć u Was :D
Wasze zabaweczki są bardzo fajne, Duża mi pokazywała, ale na razie nie kupiła nam takich, bo musimy pomagać jednej cioci, u której jest bardzo dużo kotków. Zresztą i tak mamy fajne zabawki.
Ja też cię kocham Mamusiu! Fajnie, że możemy do siebie pisać. :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:
Twój Gucio
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto kwi 02, 2013 18:31 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Przykucniemy w kąciku i poczytamy :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Wto kwi 02, 2013 19:09 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Fajnie jest pisać do kotprzyjaciół.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto kwi 02, 2013 19:15 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Plecak gotowy,jadę w gości

Obrazek

Koteńko a tego śniegu na dworku nie boisz się? :roll:

Nie. Śnieg znikł.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 02, 2013 19:37 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

jolabuk5 pisze:
Ewa L. pisze:Witaj Guciu mój syneczku!

Dzień dobry Mamusiu!
U nas Święta były spokojne, sporo spalismy, duża więcej się z nami bawiła.
Mamy nową kolezankę - Amcię, trochę podobna do Kacperka, ale drobna i delikatna, jak to dziewczyna.
Ja przed świętami kilka razy kichnąłem i duża mi wciskała do pysia takie obrzydliwe coś. Kacperek też dostawał wczesniej to obrzydliwe, ale teraz już nie dostajemy, bo nie kichamy.
Jesteśmy bardzo gzeczne kotecki i wcale nie rozrabiamy, nic ostatnio nie stłuklismy ani nie przewrócilismy. Za to dziś dostalismy jeszcze jeden drapak, taki sam jak juz mamy - z dziurą na dole i posłankiem na górze. I przyszła tez zabawka dla Ciebie i Polci - Duża nie rozpakowała, bo w środku jest ładny zapach i ma pachnieć u Was :D
Wasze zabaweczki są bardzo fajne, Duża mi pokazywała, ale na razie nie kupiła nam takich, bo musimy pomagać jednej cioci, u której jest bardzo dużo kotków. Zresztą i tak mamy fajne zabawki.
Ja też cię kocham Mamusiu! Fajnie, że możemy do siebie pisać. :D :1luvu: :D :1luvu: :D :1luvu:
Twój Gucio

Dzień dobry Guciu!
Miło że napisałeś i że jesteś już zdrowy.Bardzo się cieszę że macie nowy drapak i zabawkę dla nas - Polcia bardzo się ucieszy jak jej powiem :D Dziś nasza duża też oglądała drapak w zooplusie taki fajny z legowiskiem na górze ,dwoma półokrągłymi platformami i leżanką na dole. Powiedziała że jak uzbiera troszkę pieniążków to też nam taki kupi. Ma 112 cm i jest troszkę wyższy niż ten który teraz mamy. Kosztuje 199 zł. Duża mówi że jest fajny i napewno nam się spodoba.Pozdrawiam wszystkich i opiekuj się Guciu nową koleżanką.
Twoja mamusia Zuzia!
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 19:39 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Iza_ pisze:Przykucniemy w kąciku i poczytamy :D

Bardzo serdecznie zapraszamy. :D
Rozgość się,poczytaj i pooglądaj! :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 19:40 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

MaryLux pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:Plecak gotowy,jadę w gości

Obrazek

Koteńko a tego śniegu na dworku nie boisz się? :roll:

Nie. Śnieg znikł.

Inusiu a u nas bardzo dużo śniegu ale już nie pada i dziś nawet świeciło słonko :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 19:42 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

To lecę, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani słońca. A saszetki przywiozę.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 02, 2013 19:42 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

MalgWroclaw pisze:Fajnie jest pisać do kotprzyjaciół.
Fasolka

Bardzo fajnie!
Cieszymy się Fasolko że nas odwiedzasz :1luvu:
Zuzia i Polcia!
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 19:44 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

MaryLux pisze:To lecę, bo u mnie nie ma ani śniegu, ani słońca. A saszetki przywiozę.

Przylatuj przylatuj - zapraszamy i na sankach pozjeżdżamy!
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]