Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 29, 2013 8:00 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Koki-99 pisze:To ja się pochwalę nową aranżacją okna. Dziękuję Halinko :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Cieszę się,że jesteś zadowolona :D To ja Ci bardzo dziękuję :1luvu: No i moje koty ,oczywiście :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt mar 29, 2013 11:48 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

MNÓSTWO RADOŚCI, JAJ OBFITOŚCI,
KOSZYKA MARZEŃ I MOCNYCH WRAŻEŃ.
W DYNGUSA DUŻO [CH ] LANIA I RADOŚCI Z LENIUCHOWANIA ŻYCZĄ
POLA,ZUZIA I ICH DUŻA!!!!
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 29, 2013 17:22 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Halinko - firaneczki dotarły i właśnie jestem w trakcie wieszania. :ryk: Są po prostu przepiękne.Jeszcze raz serdecznie ci dziękuję i za podusie [ jedną zarekwirował mi już tata :( ]. Moja mama też jest pod wrażeniem kroju i wykonania i już kombinuje którą by tu zamówić. :mrgreen:
Jeszcze raz serdecznie dziękuję i głaski dla kociastych! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 18:01 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Halinko - firaneczki dotarły i właśnie jestem w trakcie wieszania. :ryk: Są po prostu przepiękne.Jeszcze raz serdecznie ci dziękuję i za podusie [ jedną zarekwirował mi już tata :( ]. Moja mama też jest pod wrażeniem kroju i wykonania i już kombinuje którą by tu zamówić. :mrgreen:
Jeszcze raz serdecznie dziękuję i głaski dla kociastych! :1luvu:

Tyle pochwał na raz :?: :oops: W glowie mi się poprzewraca :oops: :ryk: :ryk: :ryk:
A tak poważnie ,to ja bardzo dziękuję za zakupy,za pochwały,za życzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Również życzę zdrowych ,spokojnych i wesołych Swiąt dla całej Twojej rodziny,i dla ślicznej Zuzi i rozkosznej Polci :1luvu:
Teraz mam mało czasu,ale już ponad połowę Twojego wątku przeczytałam.Jak dojdę do aktualnych wydarzeń,to na pewno do Ciebie zawitam( mam cichą nadzieję,że można?) :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Pt mar 29, 2013 18:15 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ależ oczywiście - serdecznie zapraszamy!!!! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 19:35 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Zgodnie z obietnicą chwalę się firaneczkami.
Obrazek
Tak wyglądają w kuchni z Polą w roli dodatkowej ozdoby okiennej [ po co kwiatki jak można kotkiem przyozdobić parapet ] :ryk:
Obrazek
Obrazek
A tak wygląda pokój oczywiście z parapetową ozdobą przenośną w postaci Poli :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 20:00 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

O, widzę że nie tylko ja mam takie duuuże okna na 7-8 m firany :) A firanki z różami, trzeba przyznać, wyglądają super :ok:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pt mar 29, 2013 20:23 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Koki-99 pisze:O, widzę że nie tylko ja mam takie duuuże okna na 7-8 m firany :) A firanki z różami, trzeba przyznać, wyglądają super :ok:

Mnie też sie podobają aczkolwiek początkowo szukałam czegoś innego. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 30, 2013 9:04 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Halinko :D

Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
smacznego jajka, udanego dyngusa oraz nadejścia wiosny
życzy Kotina ze swoim zwierzyńcem

Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Sob mar 30, 2013 12:52 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Kotina pisze:Halinko :D

Zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
smacznego jajka, udanego dyngusa oraz nadejścia wiosny
życzy Kotina ze swoim zwierzyńcem

Obrazek

Bardzo dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Życzę wszystkim ,wszystkiego co najlepsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WESOŁYCH ŚWIĄT :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto kwi 02, 2013 10:27 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Witaj Halinko!
Nie mogę się doczekać ogłoszenia wyników konkursu na miss i mistera marca 2013.
Jak ci idzie czytanie naszego wątku? :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 10:57 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

A więc i ja się pochwalę firankami od Halinki :D
Firaneczki ślicznie wyglądają, widać że bardzo dobrze uszyte, baardzo szybka wysyłka (wysyłka była w czwartek,a u mnie awizo było już w piątek!).
Niestety dopiero na zdjęciach zauważyłam że lewej stronie przydałoby się jeszcze raz prasowanie :x mam nadzieję, że dwa moje Czarno-białe nie będą zainteresowane firanką... 8)
bardzo mocno dziękuję za udaną transakcję :1luvu: wstawię potem zdjęcia kompletu brązowo-beżowego, jak kupię karnisz :roll:
Obrazek
Obrazek
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Wto kwi 02, 2013 11:05 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Del pisze:A więc i ja się pochwalę firankami od Halinki :D
Firaneczki ślicznie wyglądają, widać że bardzo dobrze uszyte, baardzo szybka wysyłka (wysyłka była w czwartek,a u mnie awizo było już w piątek!).
Niestety dopiero na zdjęciach zauważyłam że lewej stronie przydałoby się jeszcze raz prasowanie :x mam nadzieję, że dwa moje Czarno-białe nie będą zainteresowane firanką... 8)
bardzo mocno dziękuję za udaną transakcję :1luvu: wstawię potem zdjęcia kompletu brązowo-beżowego, jak kupię karnisz :roll:
Obrazek
Obrazek

Moja krówkowa @ Pola nadal jest zainteresowana firanką i namiętnie sprawdza jej wytrzymałość. Na szczęście firanka jest z tak dobrego materiału że gdy zobaczę dziurkę po pazurku i przejadę swoim pazurkiem materiał wraca do stanu pierwotnego. :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 02, 2013 11:24 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Moja krówkowa @ Pola nadal jest zainteresowana firanką i namiętnie sprawdza jej wytrzymałość. Na szczęście firanka jest z tak dobrego materiału że gdy zobaczę dziurkę po pazurku i przejadę swoim pazurkiem materiał wraca do stanu pierwotnego. :ryk:

Jak przygarnęłam swoje (w wieku 7 miesięcy) to miałam taką piękną firankę... oczywiście kociaki wnet uświadomiły mi że po co mi taka... zdejmowały mi są z żabek, więc szybko była pozaciągana :evil: Wzięłam jakąś starą firankę obcięłam do połowy okien i już tak mocno nie korciła, pewnie dlatego że była też baardzo brzydka. Teraz mają 4 latka więc mam nadzieję że już są za duże na zabawy z firanką, ale to się okaże pewnie w nocy :ryk:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Wto kwi 02, 2013 11:35 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Na zabawę każdy wiek dobry. :ryk: Pola to już dorosła pannica - ma 2 lata. :ryk: To ta co na zdjęciach firanek robi za ozdobę parapetu. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]