Cieszę się,że jesteś zadowolona

Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:Halinko - firaneczki dotarły i właśnie jestem w trakcie wieszania.Są po prostu przepiękne.Jeszcze raz serdecznie ci dziękuję i za podusie [ jedną zarekwirował mi już tata
]. Moja mama też jest pod wrażeniem kroju i wykonania i już kombinuje którą by tu zamówić.
![]()
Jeszcze raz serdecznie dziękuję i głaski dla kociastych!
Koki-99 pisze:O, widzę że nie tylko ja mam takie duuuże okna na 7-8 m firanyA firanki z różami, trzeba przyznać, wyglądają super
Del pisze:A więc i ja się pochwalę firankami od Halinki![]()
Firaneczki ślicznie wyglądają, widać że bardzo dobrze uszyte, baardzo szybka wysyłka (wysyłka była w czwartek,a u mnie awizo było już w piątek!).
Niestety dopiero na zdjęciach zauważyłam że lewej stronie przydałoby się jeszcze raz prasowaniemam nadzieję, że dwa moje Czarno-białe nie będą zainteresowane firanką...
![]()
bardzo mocno dziękuję za udaną transakcjęwstawię potem zdjęcia kompletu brązowo-beżowego, jak kupię karnisz
![]()
Ewa L. pisze:Moja krówkowa @ Pola nadal jest zainteresowana firanką i namiętnie sprawdza jej wytrzymałość. Na szczęście firanka jest z tak dobrego materiału że gdy zobaczę dziurkę po pazurku i przejadę swoim pazurkiem materiał wraca do stanu pierwotnego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 250 gości