meggi 2 pisze:Dziś od rana też czekam z nadzieją , że do mnie też dotrą cudeńka, a tu ni ma.
popraw się poczto
Moderator: Moderatorzy
meggi 2 pisze:Dziś od rana też czekam z nadzieją , że do mnie też dotrą cudeńka, a tu ni ma.
meggi 2 pisze:Własnie przed chwilą kurier dostarczył jak pięknie zapakowaną paczuszke![]()
, tylko musze na pw. uzgodnić czy jest oddzielnie zapakowane te ogromne zamówienie mojej koleżanki czy ja sama mam dzielić wedle rozpiski.?
Jarka pisze:Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę
Thorkatt pisze:Jarka pisze:Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę
![]()
- dziekujemy też kotce za pozytywną opinię
![]()
niestety zaliczyłyśmy wpadkę liczeniowo-pakowniczą ( naszą pierwsząi oby ostatnią)
meggi2 - przepraszamy - brakujące osłonki doślemy jutro
meggi 2 pisze:Thorkatt pisze:Jarka pisze:Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę
![]()
- dziekujemy też kotce za pozytywną opinię
![]()
niestety zaliczyłyśmy wpadkę liczeniowo-pakowniczą ( naszą pierwsząi oby ostatnią)
meggi2 - przepraszamy - brakujące osłonki doślemy jutro
nie róbcie sobie problemu z wysyłaniem za rok się wyrówna.
Baranki i owieczki biale cudeńka, a te koszyczki takie deliktane subtelne , zajączek łososiowyanulka111 pisze:A ja sie zachwycam Waszymi cudamihumor mi sie od razu poprawia,co do nich zajrze
anulka111 pisze:Wasze piekne ozdoby ciesza mnie i koty niesamowicie. Rozwazcie,czy takie jak baranki da sie zrobic pekate kury,indyki,owieczki,zajace![]()
Jednego baranka dalam kolezance.......wpadla w zachwyttttttttttttt
kalair pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości