[KONIEC] Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wesołych Świąt

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon mar 25, 2013 18:49 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

meggi 2 pisze:Dziś od rana też czekam z nadzieją , że do mnie też dotrą cudeńka, a tu ni ma. :(

popraw się poczto
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon mar 25, 2013 19:31 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Własnie przed chwilą kurier dostarczył jak pięknie zapakowaną paczuszke :1luvu: :1luvu:, tylko musze na pw. uzgodnić czy jest oddzielnie zapakowane te ogromne zamówienie mojej koleżanki czy ja sama mam dzielić wedle rozpiski.?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon mar 25, 2013 19:50 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

meggi 2 pisze:Własnie przed chwilą kurier dostarczył jak pięknie zapakowaną paczuszke :1luvu: :1luvu:, tylko musze na pw. uzgodnić czy jest oddzielnie zapakowane te ogromne zamówienie mojej koleżanki czy ja sama mam dzielić wedle rozpiski.?

:ok: , oby moi uczniowie tak szybko reagowali :ryk:

zapakowane oddzielnie
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 25, 2013 20:08 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę :)
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Pon mar 25, 2013 20:24 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Jarka pisze:Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę :)

:1luvu: :ok: - dziekujemy też kotce za pozytywną opinię :kotek:

niestety zaliczyłyśmy wpadkę liczeniowo-pakowniczą ( naszą pierwszą :crying: i oby ostatnią)
meggi2 - przepraszamy - brakujące osłonki doślemy jutro
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon mar 25, 2013 20:42 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Thorkatt pisze:
Jarka pisze:Moje barany i mini-ozdoby przyszły dzisiaj - małe dzieła sztuki, ależ Wy macie talent! W dodatku moja starsza kotka pokochała je od razu i wysiadywała przez dobrą godzinę :)

niestety zaliczyłyśmy wpadkę liczeniowo-pakowniczą ( naszą pierwszą :crying: i oby ostatnią)

nie róbcie sobie problemu z wysyłaniem za rok się wyrówna. :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pon mar 25, 2013 21:02 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

meggi 2 pisze:
Thorkatt pisze:

nie róbcie sobie problemu z wysyłaniem za rok się wyrówna. :D

To nie problem, tylko nasza powinność i na pewno wyślemy jutro, ogromnie przepraszam :oops:
Pako

Post » Pon mar 25, 2013 22:20 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

A ja sie zachwycam Waszymi cudami :kotek: humor mi sie od razu poprawia,co do nich zajrze :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon mar 25, 2013 22:41 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

anulka111 pisze:A ja sie zachwycam Waszymi cudami :kotek: humor mi sie od razu poprawia,co do nich zajrze :kotek:
Baranki i owieczki biale cudeńka, a te koszyczki takie deliktane subtelne , zajączek łososiowy :1luvu: , a kurczaki :D. Naprawde dziewczyny nie marnujcie czasu przed swiętami i nic nie wysyłajcie, bo do świąt chyba już nie dojdzie.
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Wto mar 26, 2013 7:59 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Bardzo się cieszę, że jesteście zadowolone :D
Pako

Post » Śro mar 27, 2013 14:13 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

Wracając teraz do domu zajrzałam do skrzynki pocztowej, a tam niespodzianka.
Serdeczne dziękuje za błyskawiczną przesyłke :1luvu: :1luvu: oraz za bonusiki. :dance2:
Przepraszam za kłopot i życze Zdrowych Pogodnych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Was moje drogie i dla kocich benificjentów .
Obrazek
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Śro mar 27, 2013 14:34 Re: Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wysłane !

meggi 2 pisze:Wracając teraz do domu zajrzałam do skrzynki pocztowej, a tam niespodzianka.
Serdeczne dziękuje za błyskawiczną przesyłke :1luvu: :1luvu: oraz za bonusiki. :dance2:
Przepraszam za kłopot i życze Zdrowych Pogodnych i Szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla Was moje drogie i dla kocich benificjentów .
Obrazek

Dzięki serdecznie za życzenia i wyrozumiałość :1luvu:

Mam wrażenie, że już wszyscy zameldowali przesyłki, zatem ogłaszam ...

KONIEC

Można świętować - Wesołych Świąt

Obrazek
Pako

Post » Czw mar 28, 2013 18:58 Re: [KONIEC] Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wesołych Świąt

Ja też dostałam piękne skorupki :1luvu:
dzięki :ok: Wesołych Świąt :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Pon kwi 01, 2013 10:47 Re: [KONIEC] Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wesołych Świąt

Wasze piekne ozdoby ciesza mnie i koty niesamowicie. Rozwazcie,czy takie jak baranki da sie zrobic pekate kury,indyki,owieczki,zajace 8)

Jednego baranka dalam kolezance.......wpadla w zachwyttttttttttttt :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon kwi 01, 2013 20:35 Re: [KONIEC] Szydełkowe ozdoby wielkanocne - Wesołych Świąt

anulka111 pisze:Wasze piekne ozdoby ciesza mnie i koty niesamowicie. Rozwazcie,czy takie jak baranki da sie zrobic pekate kury,indyki,owieczki,zajace 8)

Jednego baranka dalam kolezance.......wpadla w zachwyttttttttttttt :1luvu:

:ryk:
wszystkie zwierzaki można zrobić, a barany rzeczywiście mają to coś
tegoroczny mały kurczak to wiosenna wersja bałwanka :ryk: , a właściwie model "słońce odbite na śniegu" :wink:
ja w czasie świąt dorabiałam jeszcze kurczaki i baranka, bo moja mama też w ubiegłym roku podarowała swojego sąsiadce, więc w potrzebie była.

Zwierzątkowo ale inaczej bedzie na Dzień Dziecka - dzisiaj obgadywałyśmy to z Pako 8)

a tu podkradzione zdjęcia z wątku anulki111 ( wybacz anulko), jak to Ryś z barankiem dochodzili do porozumienia :ryk:
kalair pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]