Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 29, 2013 18:56 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

O ,Boże!.Bardzo mi przykro :( Bardzo Ci współczuję i przytulam :1luvu:

Zdrowych ,spokojnych i pogodnych Świąt dla całej rodzinki :1luvu: Buziaczki dla mojej ulubionej Żabki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Pt mar 29, 2013 19:02 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt dla Twojej całej rodziny. Niech wszelkie zmartwienia Cię opuszczą. Pozdrawiam ciepło.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Pt mar 29, 2013 23:43 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Dzięki za słowa otuchy dziewczyny !
Strasznie tęsknię za moimi burasiątkami ale mam jeszcze czworo "dzieciaczków" i jakoś muszę dawać sobie radę sama ze sobą.
A teraz jeszcze kilka fotek
Dla Iwonki Żaba była wspaniałą przytulanką i niańką
Obrazek

Oby się tylko przytulić, nieważne do jakiej części Żaby :mrgreen:
Obrazek

A to Żaboń w "pieczarkach" na buzialu :(
Obrazek
Obrazek

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Pt mar 29, 2013 23:48 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Żabcia jest super i każda jej część , ale to każda , nadaje się do przytulania . Ona matkuje wszystkim Twoim kotkom ?
Może to takie nie w porę , ale zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie I całej rodzinki .
co u Twojej Mamy ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 29, 2013 23:53 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

W "pieczarkach" był i Maciek
Obrazek
...i Zuzia
Obrazek
..."pieczarki" miała i Kasia, i Iwonka , i Mama , i Ja (na twarzy miałam z 20 placków wielkości 1 groszówki o reszcie ciała nie wspomnę),
Dobrze, że mi fachowcy od łazienki nie nawiali mimo, że wiedzieli co jest

Grosziwo

Post » Sob mar 30, 2013 0:06 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:Żabcia jest super i każda jej część , ale to każda , nadaje się do przytulania . Ona matkuje wszystkim Twoim kotkom ?
Może to takie nie w porę , ale zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie I całej rodzinki .
co u Twojej Mamy ?

Żaba matkuje wszystkim maluchom, ostatnio pozwala na wszystko szczeniakowi sąsiadów, dosłownie mały szczyl włazi jej na grzbiet, gryzie za nos, za uszy, za szyję , Żaba nawet nie warknie, mało tego, wręcz go zachęca do dalszych szaleństw.
Co do matkowania moim sierściuszkom to ona je kocha bardzo, zresztą z wzajemnością. Natomiast jeśli chodzi o kociaste to przeogromną miłością do Żaby pala Maciej, on ją po prostu uwielbia, zasypiając przytula się do Żaby całą swoją długością co czasem wzbudza u Żaby oburzenie (gorąco kobicie się robi, w końcu wiekowa już trochę jest)

Grosziwo

Post » Sob mar 30, 2013 0:16 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Taaaa ... Koty grzeją , a Maciej ma ukochana przytulankę . Po żabce wieku nie widać . U mnie piesek tak matkuje maluchom . Sunia je chowa twarda ,, łapką " . Choć i tak jej włażą na głowę . Wiesz , właśnie pomyślałam , że mamy niesamowite szczęście , że nam sie trafiły takie futrzaki . Nawet , jeśli były z nami krótko .
Pomyziaj je ode mnie .

barbarados

Post » Sob mar 30, 2013 0:26 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:Taaaa ... Koty grzeją , a Maciej ma ukochana przytulankę . Po żabce wieku nie widać . U mnie piesek tak matkuje maluchom . Sunia je chowa twarda ,, łapką " . Choć i tak jej włażą na głowę . Wiesz , właśnie pomyślałam , że mamy niesamowite szczęście , że nam sie trafiły takie futrzaki . Nawet , jeśli były z nami krótko .
Pomyziaj je ode mnie .

Cała czwórka wymiziana :D Ty wymiziaj swoje ode mnie :1luvu:
Teraz idę lulu bo jutro (właściwie już dziś) idę do pracy, brrrr...)
dobranoc !

Grosziwo

Post » Sob mar 30, 2013 11:55 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Mimo tych pieczarek zwierzaki wyglądają ślicznie, szkoda, że się Wam to przypałętało.
Żabcia jest niesamowita. :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob mar 30, 2013 16:53 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

saintpaulia pisze:Mimo tych pieczarek zwierzaki wyglądają ślicznie, szkoda, że się Wam to przypałętało.
Żabcia jest niesamowita. :)

"Pieczarki" po ok. 2 miesiącach walki poszły sobie i niech nie wracają ... okropność !!!
Od tamtego czasu mam "schizę" jak widzę najmniejszy wyprysk, plamkę, wydrapaną sierść, itp. Całe szczęście w nieszczęściu to był ten najprostszy grzybol, Żaba, mama i ja dwa tygodnie tabletki, kotostwo trzykrotne szczepienie Bicanem M i poszło sio od nas.

Grosziwo

Post » Sob mar 30, 2013 20:56 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Grosziwo pisze:
barbarados pisze:Taaaa ... Koty grzeją , a Maciej ma ukochana przytulankę . Po żabce wieku nie widać . U mnie piesek tak matkuje maluchom . Sunia je chowa twarda ,, łapką " . Choć i tak jej włażą na głowę . Wiesz , właśnie pomyślałam , że mamy niesamowite szczęście , że nam sie trafiły takie futrzaki . Nawet , jeśli były z nami krótko .
Pomyziaj je ode mnie .

Cała czwórka wymiziana :D Ty wymiziaj swoje ode mnie :1luvu:
Teraz idę lulu bo jutro (właściwie już dziś) idę do pracy, brrrr...)
dobranoc !

Wymyziałam całą moją piątkę i na dodatek kocurka rodziców od Ciebie , aż mnie ręce bolą :wink: Z wyrażnym wskazaniem od kogo to . Te potforki nigdy nie mają dosyć :roll:
Zuzia ma modny w tym sezonie makijaż oczu . Piękne koty ! I Zabunia oczywiście !

barbarados

Post » Nie mar 31, 2013 15:13 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Powinnam uporządkować ten wątek albo pozostawić pamięci Jaszeńki i Iwonki a otworzyć nowy. Ale to na pewno nie dziś. Dziś wkleję tu jeszcze kilka fotek.
Żaba uczy Kasię prawidłowego chodzenia: no mała raz łapka lewa, raz łapka prawa i do przodu :1luvu:
Obrazek

Maciej też potrafi być bardzo czuły: on mnie łaskocze, ratunku !
Obrazek

Tu jeszcze nie było u mnie Zuzi, Kasia była szczylkiem młodym, ale łóżko okupowane jak teraz :mrgreen:
Obrazek

A to dla fanek Żaby
zadek Żaby i jej golonka tylne :mrgreen:

Obrazek

w całej krasie hipopotama :mrgreen:
Obrazek

Maciejkowy nochalek ...do zacałowania :1luvu:
Obrazek

A to moje wyrko i codzienność, okupacja: mama, Zuzia, Kasia, Maciej i Żaba ...no i gdzie ja mam się położyć ??? :mrgreen:
Obrazek

Grosziwo

Post » Nie mar 31, 2013 16:19 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Oj tam , kawałek Ci przecież zostawiły . W rogu . :mrgreen: Moje też tak robią . :mrgreen: Śliczne futrzaki ! I mają szczęście , że ich Duża to Ty . :D

barbarados

Post » Nie mar 31, 2013 16:27 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

barbarados pisze:Oj tam , kawałek Ci przecież zostawiły . W rogu . :mrgreen: Moje też tak robią . :mrgreen: Śliczne futrzaki ! I mają szczęście , że ich Duża to Ty . :D

a gdzie ja mogę Twoje pooglądać ?

Grosziwo

Post » Nie mar 31, 2013 20:09 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Jeszcze nie założyłam wątku , ale foty mogę Ci przesłać na maila . Podaj na pw , jeśli masz ochotę . :mrgreen:

barbarados

[poprzednia][następna]