Zdrowych ,spokojnych i pogodnych Świąt dla całej rodzinki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Żabcia jest super i każda jej część , ale to każda , nadaje się do przytulania . Ona matkuje wszystkim Twoim kotkom ?
Może to takie nie w porę , ale zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie I całej rodzinki .
co u Twojej Mamy ?
barbarados pisze:Taaaa ... Koty grzeją , a Maciej ma ukochana przytulankę . Po żabce wieku nie widać . U mnie piesek tak matkuje maluchom . Sunia je chowa twarda ,, łapką " . Choć i tak jej włażą na głowę . Wiesz , właśnie pomyślałam , że mamy niesamowite szczęście , że nam sie trafiły takie futrzaki . Nawet , jeśli były z nami krótko .
Pomyziaj je ode mnie .
saintpaulia pisze:Mimo tych pieczarek zwierzaki wyglądają ślicznie, szkoda, że się Wam to przypałętało.
Żabcia jest niesamowita.
Grosziwo pisze:barbarados pisze:Taaaa ... Koty grzeją , a Maciej ma ukochana przytulankę . Po żabce wieku nie widać . U mnie piesek tak matkuje maluchom . Sunia je chowa twarda ,, łapką " . Choć i tak jej włażą na głowę . Wiesz , właśnie pomyślałam , że mamy niesamowite szczęście , że nam sie trafiły takie futrzaki . Nawet , jeśli były z nami krótko .
Pomyziaj je ode mnie .
Cała czwórka wymizianaTy wymiziaj swoje ode mnie
![]()
Teraz idę lulu bo jutro (właściwie już dziś) idę do pracy, brrrr...)
dobranoc !
barbarados pisze:Oj tam , kawałek Ci przecież zostawiły . W rogu .Moje też tak robią .
Śliczne futrzaki ! I mają szczęście , że ich Duża to Ty .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 26 gości