ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!SZUKA DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 29, 2013 22:41 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Piękny Basiu ten wiersz, aż się płakać chce.....
Żeby tylko ludzie inni byli, zechcieli, byli mniej próżni i zapatrzeni w siebie, żeby, żeby......marzenia
Śliczne Twoje koteczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Pt mar 29, 2013 22:45 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

32 strona PILNE :!: :!: :!: :!:
agula76

Post » Sob mar 30, 2013 8:07 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Obrazek

Za dom i szansę na nowe życie dla białaczkowej koteczki :ok: :ok: Niech w te święta stanie się cud :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 30, 2013 14:54 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

WSZYSTKIM ZAGLADAJACYM ,WSPIERAJĄCYM,POMAGAJĄCYM, DOPINGUJĄCYM DZIAŁKOWYM BIAŁACZKOM ....

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
agula76

Post » Sob mar 30, 2013 15:28 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Wesołych i radosnych Świąt Iwoo, dla Ciebie i całej Twojej gromadki :)
:kotek: :kotek: :kotek:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Sob mar 30, 2013 16:02 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Dziękujemy i my także składamy życzenia

Obrazek

iwoo1

Post » Sob mar 30, 2013 16:05 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Trzymam :ok: :ok: za znalezienie domu dla Lary

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob mar 30, 2013 17:15 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

blagam o domek....Dt , Ds...ona nie może wrócic na dzialki...a njie po to walczyłam tyle miesiecy zeby ja teraz uspic tylko z tego pwoodu ze ma białczke a nie ma domku:(

U Iwony moze byc najpozniej do sterylki :(...
agula76

Post » Sob mar 30, 2013 22:26 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

kotka białaczkowa złapana...tylko co dalej ? u Iwony zostać nie może więc co ? sterylka i na działki z powrotem ?

tylko po co ? białaczkowce umierają w cierpieniach, mojej koleżanki kot tak umarł, schował się pod wanną i wył całą noc ( dawno to było temu, mała miejscowość i niedoświadczony wet ). Lara teraz czuje się dobrze, ale co będzie jak zachoruje ? a zachoruje na bank, czy teraz czy na następną zimę, będzie odchodziła w męczarniach i bólu jak jej rodzeństwo, które nie dość, że tak właśnie zginęło to jeszcze leżało ileś czasu pod oknami ludzi gnijąc i stanowiło pożywkę dla srok.

tu pojawia się pytanie, co zrobić w takiej sytuacji
jo.anna

Post » Nie mar 31, 2013 12:19 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Aguś dobrze że ją złapałaś bo to co dzisiaj jest za oknem to jakiś horror :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 31, 2013 12:44 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

CatAngel pisze:Aguś dobrze że ją złapałaś bo to co dzisiaj jest za oknem to jakiś horror :evil:

To był cud Gosia...tak chyba miało byc...

a ona przeziębiona w dodatku...

złapałam...ale co dalej :oops: :oops: :oops:
agula76

Post » Nie mar 31, 2013 14:33 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Lara dzisiaj w nocy nie pozwoliła mi spać. Bidula koniecznie chciała wyjść z klatki, uchyliłam jej drzwi, wyszła sobie, zwiedzała cały pokój.
To dobra kotunia, tylko bardzo się boi. Można ją głaskać, nawet nie prychnie, tylko się kuli, ale po chwili już jest bardziej rozluźniona. Bawiłyśmy się w nocy myszkami i piórkami, rozweseliła się, pojadła, zrobiła siku i kupkę do kuwety, potem gdzieś się zaszyła w kąciku i śpi do tej pory.

iwoo1

Post » Pon kwi 01, 2013 15:20 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

Znalazłam Larcię wczoraj, wciśniętą w kącik. Przełożyłam do klatki, żeby mogła wygodnie położyć się, napić, pojeść i skorzystać z kuwety.
Ale w nocy znowu bardzo chciała wyjść, najwidoczniej dla niej noc to najlepsza pora na zabawę i harce. Tak, że następna nocka niedospana :wink:

iwoo1

Post » Pon kwi 01, 2013 15:40 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

kochana koteńka, pewnie w dzień się boi zwiedzać a w nocy z wrażenia spać nie może.....bo jak to ? dopiero co marzłam i byłam głodna pod gołym niebem a teraz mam pełną miseczkę, ciepełko, fajne towarzystwo i tyyyyle do zwiedzania :wink:
jo.anna

Post » Pon kwi 01, 2013 15:51 Re: ZARA W DT..KOLEJNA BIAŁACZKA ZŁAPANA !!BLAGAM O DT DLA N

A jak z jej przeziębieniem? Mija?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]