własnie Coco i Chanel wyszły z lecznicy zaszczepione. Coculec - jak reszta Gangu - jest negatywna w teście na fiv i felv.(kasety opisane przez weta ida razem z książeczką każdej z dziewczynek).
To wcale nie znaczy, że nie zadzwoni! Nie jest pocieszające, że niektóre kotki czekają jeszcze dłużej, ale jest, że się doczekują. Na to, że to trudne nie mam rady... , ale nie poddawaj się, musisz być wojownikiem..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Gosia, Tobie i Gangowi - Wesołych Świąt. Niech Wam Zajączek domki przyniesie i duuużo czekolady dla Ciebie...i duuuuużo radości i duuuużo śmiechu i uśmiechów i jeszcz raz domków dla kociąt i zdrowia dla Ichigo i wesołego alleluja dla rezydentów i męża, syna... (sprawdź, czy kogoś nie przegapiłam!!!!).
Ja od dziecka byłam małą poganką. Nigdy nie wiedzałam, co to są te Wesołe Alleluje. A ponieważ zawsze chciałam mieć zwierzątka, rodzice nie pozwalali - to wymyśliłam sobie, że Alleluje to zwierzątka które się przynosi na Wielkanoc i rodzice muszą się zgodzić. No i kiedyś przyniosłam do domu dwa kociaki zgarnięte z podwórka, argumentując, że przynoszę Alleluje do domu na święta. Nie przeszło. Koty wróciły na podwórko (sąsiadka je potem przygarnęła).
Teraz jadę do Polski. Po dwa alelujki - Bambiego i Hakera....doczekałam się psiakrew po latach...alelujki.
Gang znów zrobił sie straaaaasznie spokojny . Już się boję bo to znaczy tylko jedno - kłopoty. Taki spokój to sa zawsze kłopoty. Już mi się płakać chce. Co znowu? Dodatkowo musze pomysleć o suchej karmie dla dziabągów bo też dno sie pokazuje. Jak wytną swój popisowy numer i sie pochoruja synchronicznie to ...... tym razem przysiegam mnie trafi coś. bo sama choruje i lepiej nie jest.
ale tłumy... nikt nas nie chce bo bure futerka mamy a nie w typie.....
Jutro dziewczynki Coco i Chanel jadą do nowego domku. Ciekawe jak będą się zachowywać ..... No w sumie głupie pytania zadaję. Jak? Jak dwie zołzy i wariatki. Czyli jak zwykle.