Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 26, 2013 23:10 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No nie wiem, co mu tam ciążyło, bo jak zostawał w lecznicy, to się musiałam upewnić, że lupę mają :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto mar 26, 2013 23:14 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Męskie ego jest ogromne, nie wiesz?

A ja mam dobre wieści - podobno Kisia, ta koteczka przyniesiona do Twojej lecznicy do uśpienia od pani-astmatyczki - ma nowy dom :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 26, 2013 23:18 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Widziałam, dzięki :D
Bardzo się cieszę :D

OKI

Post » Śro mar 27, 2013 0:29 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Szalony Kot pisze:W sumie ja bym chciała taką Baśkę, gdyby nie dziecko. Osobiście uznaję koty, które mnie do niczego nie potrzebują (poza miskami i kuwetą), za najlepszy rodzaj kota :mrgreen:

Mogę Serge'a i Gastona shandlować :twisted:
Dziecko będzie przy nich bezpieczne, i tak nie podejdą :twisted:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro mar 27, 2013 7:10 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Obrazek

:P

OKI

Post » Śro mar 27, 2013 10:24 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Aleś se chłopa znalazła... :roll:

OKI

Post » Czw mar 28, 2013 10:54 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

U nas pomalutku.
Kara ciągle biegunkuje, wszystko pomaga - na 2-3 dni i zabawa od nowa :roll: W przyszłym tygodniu znów badamy kupę, bo jakoś mam przekonanie, że to jednak jakieś pasażery na gapę :roll: Jak znów nic nie wyjdzie, to krwie i inne badamy. Niech wyjdzie, bo figurę to już mam lepszą z miesiąca na miesiąc :twisted:

Kirys po świętach ogłoszenia dostanie, niech idzie w cholerę do domu ;) Zaczyna jak pączek w maśle wyglądać :lol:

Babcia lepiej, ale ją też czeka wet w przyszłym tygodniu. Badania jej się należą, jak psu buda :roll:
Już widzę tego focha :twisted:

U klatkowych bez zmian.
SirNick syczy, szczeka i straszy, ale sesje głaskania ma kontynuowane. Chyba zaczyna się przyzwyczajać, bo mam wrażenie, że z coraz mniejszym przekonaniem się wścieka.
Kłaki odrosły akurat na taką idiotyczną długość, że wygląda, jakby go pieron strzelił :twisted: Każdy w inną stronę :mrgreen:

Zęza rzęzi, chyba trzeba będzie zmienić antybiotyk na mocniejszy i liczyć na to, że uprzejmie raczy go zjeść.
Jest na to duża szansa, bo uprzejmie raczy jeść dużo, a nawet wpierdzielać :roll: A zagłodzona nie jest :roll:
Powiedziałabym, że za kilkoro raczy wpierdzielać, tfu :x

OKI

Post » Czw mar 28, 2013 11:12 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Zdecydowanie też tak myślę :roll:
Ale ona rzęzi potwornie i tak czy siak nikt jej teraz nie zbada nawet :?
Przy czym rzęzi przede wszystkim, jak się zdenerwuje albo zmęczy. Jak spokojnie siedzi w klatce, to jest prawie niesłyszalna. Nie powiem, żeby mnie to cieszyło :?

OKI

Post » Pt mar 29, 2013 21:02 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dzisiaj był dzień kuriera ;)
Ze Świata Karm przypełzł żwirek i testujemy nową bezzbożówkę http://www.swiatkarm.pl/p,felidae-grain ... 18310.html przynajmniej dopóki w promocji jest :wink:
A z Germapolu odsmradzacz dotarł. I muszę przyznać, że Germapol bardzo sobie zaplusował, jako że w gratisie stwierdzono czekoladowe jajeczka :lol: Wreszcie ktoś pomyślał o płatniku, a nie tylko jakieś kocie myszki, przysmaki i inne piardy dla darmozjadów :mrgreen:

OKI

Post » Pt mar 29, 2013 21:24 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Żebyś wiedziała, że mi się miło zrobiło :lol:
Zwłaszcza, że znowu mnie dziś przewiało i telepie, i w ogóle wszystko jest do d.py :?

OKI

[poprzednia][następna]