typu ,,woda''
wymiary -gotowa 140 szer ...wys ,,wody - 70 cm , wys bocznych zwisów

biały woal z jasno- czerwoną lamówką ....
prosze o cene i dane do przelewu;)
Moderator: Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Halinko, z całą swoją kocią bandą trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy zabieg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I czekamy na najświeższe wiadomości:)
Ewa L. pisze:Witaj Halinko!
Jak tam moje firaneczki - robią się?
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Halinko!
Szyją sięJak dobrze pójdzie,tfu,tfu,to może na święta zdążę
Kotina pisze:Hejka, Halinko![]()
chciałabym zamówić dla swojej córci zestaw nr 30, ale o trochę innych wymiarach.
3 x 0,50 m szer. a długość 1,50 m - czy jest to możliwe ?
Czy te roletki-firaneczki można podnosić na dowolną wysokość (tak jak rolety), czy jest to stała długość każdej z trzech części ?
30.Roletki czekoladowo- kremowe.3szt,każda o szer-0.65m.Wys,regulowana,maks.-1.70m
Pasy górą i dołem usztywniane,szelki na rzepie(nie trzeba rozkręcać karnisza przy zakładaniu)
Dowolnośc aranzacji ,mozna wieszać jedna przy drugiej,oraz zakladać,w zalezności od szer. karnisza.
Cena za komplet(3szt)-135zł
Osobiście też upatrzyłam sobie jeden zestaw (1B - mogą być bez firanki, sam lambrekin i boki ?)
ale na razie jestem bez grosza, to zgłoszę się później
AnnAArczyK pisze:Halinko, z całą swoją kocią bandą trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy zabieg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I czekamy na najświeższe wiadomości:)
Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Halinko!
Szyją sięJak dobrze pójdzie,tfu,tfu,to może na święta zdążę
Dzięki Halinko trzymam kciuki za ciebie![]()
![]()
Ewa L. pisze:Grunt to pozytywne nastawienie.Jak szłam na pierwszą operację nogi [ zakrzepica żylna ] bardzo się bałam. Wszystko mnie bolało i rozeszły mi się szwy. Uczciwie mówiąc sknocili sprawę. Gdy szłam drugi raz na tzw.zabieg naprawczy szłam z takim rogalem na ustach że patrzyli na mnie jakby mi psychiatra był potrzebny a nie chirurg.Zabieg się udał i po 5 godz. po operacji wyszłam do domu. Dlatego wiem że pozytywne nastawienie to podstawa.
![]()
halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Grunt to pozytywne nastawienie.Jak szłam na pierwszą operację nogi [ zakrzepica żylna ] bardzo się bałam. Wszystko mnie bolało i rozeszły mi się szwy. Uczciwie mówiąc sknocili sprawę. Gdy szłam drugi raz na tzw.zabieg naprawczy szłam z takim rogalem na ustach że patrzyli na mnie jakby mi psychiatra był potrzebny a nie chirurg.Zabieg się udał i po 5 godz. po operacji wyszłam do domu. Dlatego wiem że pozytywne nastawienie to podstawa.
![]()
Też tak myślę
halinka1403 pisze:Firany, lambrekiny, panele czyli wszystko na Twoje okno
1)Komplet zasłon czekoladowych z pasującą firana, w czekoladowo-zlote pasy.
Wymiary firany-szer,3m,dł,1.30m
Wymiary zasłon-szer-1.50m,dł.1.90m
Po zmarszczeniu na karnisz od 1,50-2m.Cena kompletu-90zl
![]()
5.Firana haftowana z organtyny,w kolorze ekri .Dołem obszyta lamówką.Górą taśma 5cm.Wymiary-szer-4.50m,wys-1.35m.Po zmarszczeniu na karnisz od 1.80-2.50m.Cena-50zl
![]()
halinka1403 pisze:Kotina pisze:Hejka, Halinko![]()
chciałabym zamówić dla swojej córci zestaw nr 30, ale o trochę innych wymiarach.
3 x 0,50 m szer. a długość 1,50 m - czy jest to możliwe ?
Czy te roletki-firaneczki można podnosić na dowolną wysokość (tak jak rolety), czy jest to stała długość każdej z trzech części ?
30.Roletki czekoladowo- kremowe.3szt,każda o szer-0.65m.Wys,regulowana,maks.-1.70m
Pasy górą i dołem usztywniane,szelki na rzepie(nie trzeba rozkręcać karnisza przy zakładaniu)
Dowolnośc aranzacji ,mozna wieszać jedna przy drugiej,oraz zakladać,w zalezności od szer. karnisza.
Cena za komplet(3szt)-135zł
Osobiście też upatrzyłam sobie jeden zestaw (1B - mogą być bez firanki, sam lambrekin i boki ?)
ale na razie jestem bez grosza, to zgłoszę się później
Witaj![]()
Oczywiście ,że jest możliwoś innego wymiaru,i można sobie robić wysokośc,jaką się chce.Ja podaję wys.maksymalne,czyli najdłuższe na jaką można opuścić![]()
Co do 1B,to tam nie ma lambrekinu,tylko pas tej samej tkaniny,co zasłony, doszyty do firany.Ale jak chcesz sam lambrekin,to tez sie da zrobić.
Co do zamówień,to realizacja dopiero po Świętach,bo od jutra mnie nie będzie na kompie,bo idę(jadę)do szpitala.
Zapraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 228 gości