Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 24, 2013 17:53 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Halinko zamówie 4 ...ale....tylko biała firanka w kszatłcie tego lambrekinu .....

typu ,,woda''

wymiary -gotowa 140 szer ...wys ,,wody - 70 cm , wys bocznych zwisów :mrgreen: 120 cm

biały woal z jasno- czerwoną lamówką ....

prosze o cene i dane do przelewu;)
agula76

Post » Wto mar 26, 2013 9:07 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Witaj Halinko!
Jak tam moje firaneczki - robią się? :wink:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto mar 26, 2013 15:44 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Hejka, Halinko :D

chciałabym zamówić dla swojej córci zestaw nr 30, ale o trochę innych wymiarach.
3 x 0,50 m szer. a długość 1,50 m - czy jest to możliwe ?
Czy te roletki-firaneczki można podnosić na dowolną wysokość (tak jak rolety), czy jest to stała długość każdej z trzech części ?

30.Roletki czekoladowo- kremowe.3szt,każda o szer-0.65m.Wys,regulowana,maks.-1.70m
Pasy górą i dołem usztywniane,szelki na rzepie(nie trzeba rozkręcać karnisza przy zakładaniu)
Dowolnośc aranzacji ,mozna wieszać jedna przy drugiej,oraz zakladać,w zalezności od szer. karnisza.
Cena za komplet(3szt)-135zł

Osobiście też upatrzyłam sobie jeden zestaw (1B - mogą być bez firanki, sam lambrekin i boki ?)
ale na razie jestem bez grosza, to zgłoszę się później :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto mar 26, 2013 18:08 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Halinko, z całą swoją kocią bandą trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy zabieg :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
I czekamy na najświeższe wiadomości:)
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Wto mar 26, 2013 18:13 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

AnnAArczyK pisze:Halinko, z całą swoją kocią bandą trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy zabieg :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I my też się dołączamy i życzymy powodzenia :ok: [oraz szykujemy nowe zamówienia - więc szybko wracaj do zdrowia bo kto nam będzie te cudeńka na okna szył :wink: ] :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 22:03 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Witaj Halinko!

Szyją się :D Jak dobrze pójdzie,tfu,tfu,to może na święta zdążę :D
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto mar 26, 2013 22:09 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:

Dzięki Halinko trzymam kciuki za ciebie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 22:11 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Kotina pisze:Hejka, Halinko :D

chciałabym zamówić dla swojej córci zestaw nr 30, ale o trochę innych wymiarach.
Czy te roletki-firaneczki można podnosić na dowolną wysokość (tak jak rolety), czy jest to stała długość każdej z trzech części ?

30.Roletki czekoladowo- kremowe.3szt,każda o szer-0.65m.Wys,regulowana,maks.-1.70m
Pasy górą i dołem usztywniane,szelki na rzepie(nie trzeba rozkręcać karnisza przy zakładaniu)
Dowolnośc aranzacji ,mozna wieszać jedna przy drugiej,oraz zakladać,w zalezności od szer. karnisza.

Osobiście też upatrzyłam sobie jeden zestaw (1B - mogą być bez firanki, sam lambrekin i boki ?)

Witaj :1luvu:
Oczywiście ,że jest możliwoś innego wymiaru,i można sobie robić wysokośc,jaką się chce.Ja podaję wys.maksymalne,czyli najdłuższe na jaką można opuścić :D
Co do 1B,to tam nie ma lambrekinu,tylko pas tej samej tkaniny,co zasłony, doszyty do firany.Ale jak chcesz sam lambrekin,to tez sie da zrobić.
Co do zamówień,to realizacja dopiero po Świętach,bo od jutra mnie nie będzie na kompie,bo idę(jadę)do szpitala.
Zapraszam :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Wto mar 26, 2013 22:12 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

AnnAArczyK pisze:Halinko, z całą swoją kocią bandą trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy zabieg :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo dziękuję :1luvu: jak wrócę ,to zaraz się odezwę :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 26, 2013 22:14 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:
halinka1403 pisze:

Dzięki Halinko trzymam kciuki za ciebie :ok: :ok: :ok:

Dzięki wielkie :1luvu: Przydadzą się :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 26, 2013 22:26 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Grunt to pozytywne nastawienie.Jak szłam na pierwszą operację nogi [ zakrzepica żylna ] bardzo się bałam. Wszystko mnie bolało i rozeszły mi się szwy. Uczciwie mówiąc sknocili sprawę. Gdy szłam drugi raz na tzw.zabieg naprawczy szłam z takim rogalem na ustach że patrzyli na mnie jakby mi psychiatra był potrzebny a nie chirurg. 8O Zabieg się udał i po 5 godz. po operacji wyszłam do domu. Dlatego wiem że pozytywne nastawienie to podstawa. :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto mar 26, 2013 23:13 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

Ewa L. pisze:Grunt to pozytywne nastawienie.Jak szłam na pierwszą operację nogi [ zakrzepica żylna ] bardzo się bałam. Wszystko mnie bolało i rozeszły mi się szwy. Uczciwie mówiąc sknocili sprawę. Gdy szłam drugi raz na tzw.zabieg naprawczy szłam z takim rogalem na ustach że patrzyli na mnie jakby mi psychiatra był potrzebny a nie chirurg. 8O Zabieg się udał i po 5 godz. po operacji wyszłam do domu. Dlatego wiem że pozytywne nastawienie to podstawa. :ok: :ok:

Też tak myślę :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto mar 26, 2013 23:38 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

:ok:
halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:Grunt to pozytywne nastawienie.Jak szłam na pierwszą operację nogi [ zakrzepica żylna ] bardzo się bałam. Wszystko mnie bolało i rozeszły mi się szwy. Uczciwie mówiąc sknocili sprawę. Gdy szłam drugi raz na tzw.zabieg naprawczy szłam z takim rogalem na ustach że patrzyli na mnie jakby mi psychiatra był potrzebny a nie chirurg. 8O Zabieg się udał i po 5 godz. po operacji wyszłam do domu. Dlatego wiem że pozytywne nastawienie to podstawa. :ok: :ok:

Też tak myślę :D

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro mar 27, 2013 6:42 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:Firany, lambrekiny, panele czyli wszystko na Twoje okno
1)Komplet zasłon czekoladowych z pasującą firana, w czekoladowo-zlote pasy.
Wymiary firany-szer,3m,dł,1.30m
Wymiary zasłon-szer-1.50m,dł.1.90m
Po zmarszczeniu na karnisz od 1,50-2m.Cena kompletu-90zl
:arrow:
Obrazek

Obrazek

5.Firana haftowana z organtyny,w kolorze ekri .Dołem obszyta lamówką.Górą taśma 5cm.Wymiary-szer-4.50m,wys-1.35m.Po zmarszczeniu na karnisz od 1.80-2.50m.Cena-50zl
:arrow:
Obrazek
Obrazek

Witam,
poproszę o cytowane pozycję firanek- po 1 sztuce. :ok:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Śro mar 27, 2013 7:59 Re: Firany, lambrekiny, na Twoje okno-DODANE NOWOSCI

halinka1403 pisze:
Kotina pisze:Hejka, Halinko :D

Witaj :1luvu:
Oczywiście ,że jest możliwoś innego wymiaru,i można sobie robić wysokośc,jaką się chce.Ja podaję wys.maksymalne,czyli najdłuższe na jaką można opuścić :D
Co do 1B,to tam nie ma lambrekinu,tylko pas tej samej tkaniny,co zasłony, doszyty do firany.Ale jak chcesz sam lambrekin,to tez sie da zrobić.
Co do zamówień,to realizacja dopiero po Świętach,bo od jutra mnie nie będzie na kompie,bo idę(jadę)do szpitala.
Zapraszam :1luvu:

Dziękuję, Halinko :D
życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domku
Odezwę się po świętach i ustalimy szczegóły :D
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

[poprzednia][następna]