Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 10:27 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Kochane masz te koty. O Żabie to nawet nie wspomnę. :1luvu:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Sob lis 17, 2012 18:29 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

saintpaulia pisze:Kochane masz te koty. O Żabie to nawet nie wspomnę. :1luvu:

Są kochane :1luvu: , właśnie kilka minut temu Maciej przyłożył dwa razy małej łapą, smarkula za bardzo się rozbrykała i szarpała mu ogon :mrgreen:
A Maciej ma skłutą dupinę, wczoraj odezwał się SUK :(

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Sob lis 17, 2012 19:19 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Biedny Maciuś, wymiziaj go ode mnie. Małej na pewno się należało. :mrgreen:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Sob lis 17, 2012 20:22 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

saintpaulia pisze:Biedny Maciuś, wymiziaj go ode mnie. Małej na pewno się należało. :mrgreen:

Wymiziany (jak on to lubi !).
Biedny on z tym swoim problemem.

Grosziwo

Post » Sob lis 17, 2012 20:53 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Bidulek kochany :1luvu: Ode mnie też go wycałuj :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A to ,że czasem mała dostanie od wujka po łepku,to jej tylko na zdrowie wyjdzie i dobrych manier nauczy :D Bo, ani sie nie oglądniesz,a owinie sobie Was wszystkich wokół pazurka :D (o ile jeszcze tego nie zrobiła :ryk: )
Wymiziaj Iwonkę ,Zuzię ,Kasieńkę,no i oczywiście moje oczko w głowie,Żabulkę :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Sob lis 17, 2012 21:08 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

halinka1403 pisze:Bidulek kochany :1luvu: Ode mnie też go wycałuj :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A to ,że czasem mała dostanie od wujka po łepku,to jej tylko na zdrowie wyjdzie i dobrych manier nauczy :D Bo, ani sie nie oglądniesz,a owinie sobie Was wszystkich wokół pazurka :D (o ile jeszcze tego nie zrobiła :ryk: )
Wymiziaj Iwonkę ,Zuzię ,Kasieńkę,no i oczywiście moje oczko w głowie,Żabulkę :1luvu:

Wymiziane towarzystwo :D

Grosziwo

Post » Pon gru 24, 2012 8:27 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Śro gru 26, 2012 0:31 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Dzięki Halinko za pamięć !
Sorki, że nic nie piszę ale od półtora miesiąca spadają na mnie chyba wszystkie możliwe plagi i "promocje". Normalnie wszystkiego się odechciewa :( :cry:
Wczoraj znów poczułam brak Jaszczureczki :cry: Gdzie teraz jest to moje małe kurczątko, gdzie ...???
Iwonka jest naszym małym skarbeczkiem ale Jaszczeńki nie zapomnę nigdy, ona była magiczna ...
Kochane jak tylko się u mnie zacznie jako tako normować to opiszę wszystko, teraz nie mam siły na to.

Grosziwo

Post » Nie lut 03, 2013 16:17 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Cały czas czekamy na wieści,a tu nic,cisza...

yolaantaa

Od: Śro lis 14, 2012 14:10

Post » Nie mar 24, 2013 23:57 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Dziś odważyłam się zajrzeć na swój własny wątek. Ciężko , strasznie ciężko....serce znów pękło mi na milion kawałków....
Kochane mojej Iwonki już nie ma, biega gdzieś daleko z Jaszeńką :cry:
Obiecałam sobie, że nie wezmę już do domu żadnej kocinki bo jestem jakaś pechowa, nie nie dla siebie ale dla nich.
Tak bardzo przeżyłam i nadal przeżywam odejście mojej Jaszczureczki, tak pragnęłam Iwonki ... a teraz i ją opłakuję. Iwonkę zabrał mi FIP. A ja głupia cieszyłam się , że taki z niej pączuś a to było wodobrzusze...
W ogóle to jakieś plagi mnie dopadają , tfuuu.... dopadały (mam nadzieję), najpierw śmierć mojej Jaszeńki, potem całe moje stadko dopadła grzybica (microsporum canis) i to w chwili, gdy miałam przez dwa tygodnie nieczynną łazienkę (całkowity remont) i totalny "syf" w mieszkaniu. Jak zaczęłam widzieć "światełko w tunelu" , tzn. walka z grzybem zaczęła odnosić skutki, zaczęło się niedomaganie Iwonki, nawracający katar, niknąca radość w kociaku i ten rosnący brzysio... nawet w święta codziennie byłam u weta. Niestety Iwonka odeszła 2 stycznia ... Mój drugi bury kurczaczek pobiegł za TM[*] a ja ryczę jak tylko o tym pomyślę.
Wybaczcie więc, że tak długo tu nic nie pisałam.

Grosziwo

Post » Pon mar 25, 2013 21:50 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

O nie ... Grosziwo ... przytulam ...

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon mar 25, 2013 22:10 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Bardzo przykro...
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto mar 26, 2013 10:09 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

To się wydaje tak straszne, że aż niemożliwe :( Tulę mocno, trzymaj się!

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Wto mar 26, 2013 10:52 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Bardzo mi przykro, że straciłaś je obie. Ale pamiętaj, że nie ma w tym Twojej winy. Nie jesteś pechowa. To tragiczny zbieg okoliczności. Pomyśl o tym, że dałaś im obu ciepło i miłość, jakiej wiele kotów nigdy nie zaznaje. Przytulam mocno. I bardzo współczuję.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Wto mar 26, 2013 19:06 Re: Moja Jaszeńka odeszła na zawsze. Skarbie tak mi ciebie b

Ostatnie zdjęcia mojej maleńkiej Iwonki
Smutne oczka i glutek w nosku :cry:

Obrazek

Spi moje maleństwo chorutkie
Obrazek

Ten biedny brzusio
Obrazek

Grosziwo

[poprzednia][następna]