Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 24, 2013 20:59 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

Jak zrobiłaś te foty :?: 8O Poklatkowo czy z filmu powycinałaś?Są super i ja też chcę takie robić :) Mi się udało dwa razy ziewanie zrobić i na tym koniec :evil: wszystko zamazane...
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie mar 24, 2013 21:09 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

Małżonek siedział z wędką w jednej ręce i aparatem w drugiej. Aparat ma taki tryb szybkich zdjęć w ruchu. Ale 3 zdjecia są udane a prób było ze 100.

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Nie mar 24, 2013 21:13 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

RatMaga pisze:Małżonek siedział z wędką w jednej ręce i aparatem w drugiej. Aparat ma taki tryb szybkich zdjęć w ruchu. Ale 3 zdjecia są udane a prób było ze 100.

Rozumiem :mrgreen: ale ma energii...u mnie by to nie przeszło bo po chwili kota rezygnuje szczególnie widząc aparat :twisted:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lis 02, 2013 20:29 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

Borys i Luna

Obrazek Obrazek

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Sob lis 02, 2013 22:01 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

:1luvu: :1luvu: śliczności, te Twoje futerka :1luvu:

Evelyn_

Od: Pt sie 23, 2013 19:45

Post » Sob lis 02, 2013 23:34 Re: Królewna Luna w swoim pałacu!!JUŻ NA ZAWSZE!!!:)

RatMaga pisze:Borys i Luna

Obrazek Obrazek

RatMaga witaj :D Piękne te Twoje kotki, a imię Borys uwielbiam bo lubię ruskie imiona :) Ja już mam TRZY koty uwierzysz? i nie jestem pewna czy nie dojdzie za rok dwa z rodowodem syberyjka, ale tylko wtedy jeśli się przeprowadzimy bo w tym roku nie dało rady...a siby potrzebują miejsca. Mam Bejbi, Saymona i Lilly (od czerwca, pół roczna brytyjka). Serdecznie pozdrawiamy i uważam że trzy koty to limit, ale wszystko zależy jaki to kot i warunki mieszkaniowe, kocie relacje...U mnie najszybciej bo od razu 8O brytyjka poczuła się jak w swoim domu. Miała 8 tygodni i znajomy z dziećmi wyjeżdżał za granicę. Zadzwonił, pojechałam po kotkę dość daleko, ale warto było to tylko płaciłam za podróż :) Kocia ma niedrożne kanaliki łzowe, ale nic poza tym. Jest kotem idealnym. Nie niszczy nic, biega, ale nie demoluje. Lubi moje koty i Bejbi dalej jest numerem jeden w stadku :1luvu: Widziałaś moje kotki te nowe? Say już ma 2 latka właśnie skończył. To ten rudy , a Lilly 11 skończy 7 miesięcy :) nie potrafi miauczeć. Może linka dam do filmiku? Tam była mniejsza lecz dalej ma taki głosik :) http://www.youtube.com/watch?v=dvChZB5cOwU Kotka waży teraz więcej niż kolorowa Bejbi. Przegoniła ją 3,400 było ostatnio tydzień temu. Pozdrawiamy i tak się cieszę jak ktoś się odważy na drugiego kota...moja trzecia to był przypadek...zupełnie nie planowany. Bejbi jest zdrowa jak rydz :ok:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia]