RatMaga pisze:Borys i Luna

RatMaga witaj

Piękne te Twoje kotki, a imię Borys uwielbiam bo lubię ruskie imiona

Ja już mam TRZY koty uwierzysz? i nie jestem pewna czy nie dojdzie za rok dwa z rodowodem syberyjka, ale tylko wtedy jeśli się przeprowadzimy bo w tym roku nie dało rady...a siby potrzebują miejsca. Mam Bejbi, Saymona i Lilly (od czerwca, pół roczna brytyjka). Serdecznie pozdrawiamy i uważam że trzy koty to limit, ale wszystko zależy jaki to kot i warunki mieszkaniowe, kocie relacje...U mnie najszybciej bo od razu

brytyjka poczuła się jak w swoim domu. Miała 8 tygodni i znajomy z dziećmi wyjeżdżał za granicę. Zadzwonił, pojechałam po kotkę dość daleko, ale warto było to tylko płaciłam za podróż

Kocia ma niedrożne kanaliki łzowe, ale nic poza tym. Jest kotem idealnym. Nie niszczy nic, biega, ale nie demoluje. Lubi moje koty i Bejbi dalej jest numerem jeden w stadku

Widziałaś moje kotki te nowe? Say już ma 2 latka właśnie skończył. To ten rudy , a Lilly 11 skończy 7 miesięcy

nie potrafi miauczeć. Może linka dam do filmiku? Tam była mniejsza lecz dalej ma taki głosik
http://www.youtube.com/watch?v=dvChZB5cOwU Kotka waży teraz więcej niż kolorowa Bejbi. Przegoniła ją 3,400 było ostatnio tydzień temu. Pozdrawiamy i tak się cieszę jak ktoś się odważy na drugiego kota...moja trzecia to był przypadek...zupełnie nie planowany. Bejbi jest zdrowa jak rydz