Moje trzynaście łapek i cztery ogony :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 23, 2013 17:27 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:
agusialublin pisze:
Manius za cenzora robi :D :D i sprawdza co duza pisze :mrgreen:

To jest Gosia :lol: .Maniuś tam jeszcze nie wlazl :mrgreen:

Ja TY je rozróżniasz? bo ja to za chiny nie wiem który to który kotuś :D
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob mar 23, 2013 17:36 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:
agusialublin pisze:

Jeszcze nie odkrył że można?

U nas koty uczą się od siebie najlepiej i najszybciej psot.
Staszek właził na telewizor, z niego skok na regał, tv się chwieje bo to g..o cienkie nie takie jak kiedyś..... za nim Kuba próbował 8O
Postawiłam puszkę po piwie z drobniakami, spadło dwa razy Staś na TV nie wchodzi, i z Kubiśkiem spokój :mrgreen:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Nie mar 24, 2013 11:22 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Iza_ pisze:
Danusia pisze:
agusialublin pisze:

Staszek właził na telewizor, z niego skok na regał, tv się chwieje bo to g..o cienkie nie takie jak kiedyś..... za nim Kuba próbował 8O
Postawiłam puszkę po piwie z drobniakami, spadło dwa razy Staś na TV nie wchodzi, i z Kubiśkiem spokój :mrgreen:

:lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 24, 2013 11:23 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Witanko niedzielne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 24, 2013 13:34 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

taizu pisze:Bazylek nieustająco zachwyca :1luvu:

Jak kazdy burasek :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie mar 24, 2013 13:35 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:
Danusia pisze:
agusialublin pisze:

Ja TY je rozróżniasz? bo ja to za chiny nie wiem który to który kotuś :D

Po omacku liczę łapy :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 13:38 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Iza_ pisze:
Danusia pisze:
agusialublin pisze:

Moje nigdzie nie wchodzą , kiedys wlaziły na szafy ,ale odkąd jest inny telewizor , to nie mają schodków :mrgreen: . Jednak Bazylowi to nie pzreszakdza :mrgreen: .tak czy owak dla jego bezpieczeństwa i telewizora :ryk: na szafie stoją ozdobne kartony, zatem miejsca dla kotów niet :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 13:38 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

kristinbb pisze:Witanko niedzielne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

witaj Krysiu :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 13:39 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Hm...

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 14:13 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:Hm...

Obrazek

Palma koteckom odbija?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie mar 24, 2013 14:20 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Zgodnie ze zwyczajem trzeba zjeść "kotka "żeby być potem cały rok zdrowym. Koty to wiedzą :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Nie mar 24, 2013 14:28 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Witajcie!
Poszukiwałam łapek i ogonków, dopiero Danusia naprowadiła mnie na wątek.

Nie mogę mieć w domu bazi bo są zjadane a gałązki okorowane i pocięte na kawałki. Palmy ze słomy i suszu są również bardzo smaczne :roll:, miałam 3 duże -zostały z nich tylko łodygi obwiązane sznurkiem,jedna mała została zjedzona w całości. W tym roku kupiłam sztuczne bazie - musiałam spryskać odstraszaczem bo liście okazały się jadalne. Teraz Lolek rozmyśla nad bukszpanem w doniczne - zjeść czy nie zjeść. Nie wyobrażam sobie zapachu bukszpanu zmieszanego z odstraszaczem. :evil:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie mar 24, 2013 14:39 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

MaryLux pisze:Palma koteckom odbija?

nie :mrgreen:
ja mam bardo grzeczne koteczki :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 14:40 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Iza_ pisze:Zgodnie ze zwyczajem trzeba zjeść "kotka "żeby być potem cały rok zdrowym. Koty to wiedzą :D

O kurcze 8O a ja zamiast bażki obiad zjadlam :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Nie mar 24, 2013 14:43 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Bolkowa pisze:Witajcie!
Poszukiwałam łapek i ogonków, dopiero Danusia naprowadiła mnie na wątek.

Nie mogę mieć w domu bazi bo są zjadane a gałązki okorowane i pocięte na kawałki. Palmy ze słomy i suszu są również bardzo smaczne :roll:, miałam 3 duże -zostały z nich tylko łodygi obwiązane sznurkiem,jedna mała została zjedzona w całości. W tym roku kupiłam sztuczne bazie - musiałam spryskać odstraszaczem bo liście okazały się jadalne. Teraz Lolek rozmyśla nad bukszpanem w doniczne - zjeść czy nie zjeść. Nie wyobrażam sobie zapachu bukszpanu zmieszanego z odstraszaczem. :evil:

hejka :1luvu:
U mnie ten sam problem :mrgreen: . zawsze wstawiałm bażki na wysoką półkę z ksiązkami , niestety tam zajete . Musialam je włożyć za szybę między szkło, ledwo wlazly :roll: .No trudno , nawet ich nie widać . No ale tradycja musi być :mrgreen:
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]