Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 24, 2013 7:30 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

A u nas takie dzieją się rzeczy:

ObrazekObrazek

Wrócił Lucjan
ObrazekObrazek

A Duża nam takie TV na zimę/ wiosnę załatwiła
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

A Gustowny cieszy się z zimo-wiosny

ObrazekObrazek
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie mar 24, 2013 10:20 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Jak to wrócił Lucjan? Gdzie Teodorek?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto mar 26, 2013 18:23 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Ktos zasikał Dużej koc, kołdrę, prześcieradło i łóżko 8O No ja normalnie nie wiem... 8O

Lucjan łazi po chacie jakby był u siebie, zaraz mu normalnie wpier... zbije go chyba :evil: Nie, nie mogę Duża pilnuje :evil:

TYgRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto mar 26, 2013 18:29 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRysiu, żeby tylko na Ciebie nie było.
:(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto mar 26, 2013 22:07 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

źle nie jest, Duża podejrzliwie spogląda na Czarne Zuo :twisted:

A włączyła nam TV Żubr i sobie ogladamy, żubry, jelenie, dziki i ptaszki też to najwazniejsze, że ptaszki są,no. http://www.lasy.gov.pl/zubr
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Śro mar 27, 2013 6:42 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Ale tam na filmie są ptaszki.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro mar 27, 2013 17:52 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

MalgWroclaw pisze:Ale tam na filmie są ptaszki.
Fasolka

No no są :D Ale do północy łaziły super żubry,no :)
Fasolko :1luvu:

TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pt mar 29, 2013 9:08 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

No zdurł do reszty ten goopi Lucjan :evil: Bawic sie ze mna chce :evil: A ja nie chcę, syczę. Ale Duża jest goopia, nie zamknie go w łazience tylko mu tłumaczy, jakby taki jełop mógł zrozumieć, phi. Teraz sie jełop bawi z psem, też cos. Pewnego dnia sie wyprowadzę do piwnicy i będzie Duża żałować, że takie smarki do domu sprowadza,no. Najpierw Teodor, teraz Lucjan, hhhhhh
TygRyś
Obrazek

urwiniu

Post » Pt mar 29, 2013 21:21 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Wszystkim naszym Przyjaciołom
życzymy: zdrowia i spokoju, bezpiecznych miejsc na świecie dla zwierząt i ludzi
Obrazek
Fasolka, Frania, Pralcia, Florka i duża

TygRysiu, wiesz :1luvu:
nie przejmuj się gupkiem.
Wiesz, ja mam gupka dużą.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon kwi 29, 2013 18:35 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

witamy :)

Ja żem był u weta i jakieś zastrzyki dostałem takie na dłużej, bo moje dziąsełka to podobno tragedia :( No bolały okropnie juz nawet rozwodnionych musów nie jadłem. Ale podobno ząbki mimo wszystko sa ok, nie ruszaja sie i bez kamienia są i to dobrze jest,no. Teraz podobno ma byc lepiej w moim pyszczku.aha i Duża mówi, że jestem kotem idealnym u weta ale w drodze powrotnej samochodem już nie i Duża strasznie sie bała o mnie
TygRych

Steryd niestety, zabiegi pielegnacyjne zachowawcze efektów żadnych nie dają (tak samodzielnie) u TygRyszardka. Znów była dziura w dziąśle, eh. Do i od weta jedziemy taxi. Do weta jakoś jeszcze on to znosi ale droga powrotna jest duzo gorsza zawsze, bo nie dość stres weterynarzem to do tego samochody, których sie boi. Cały się bidul spienił, oslinił :( A jak zaczął dyszeć przez pyszczek pan taksówkarz wykazał zrozumienie i mocno przyspieszył do domu bo bałam się, że taka dawka stresu go pokona (TygRysia mam na mysli) Teraz chłopak odsypia, nawet pojadł.

A Teodora nadal nikt nie chce:( Nie wiem co to bedzie :(
Duża
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]