Ewa L. pisze:halinka1403 pisze:Ewa L. pisze:Witaj Halinko!
Poradziła mi ciebie AnnaArczyK[pisze że na wszystkich oknach w domu ma twoje cuda]Szukam coś na moje okna i jak dotąd nic mi nie wpadło w oczy. Potrzebuję firaneczkę do pokoju na wys.śr. 1,25cm i po zmarszczeniu 3 m, bo moje kocie przez okno wychodzą na balkon i przy dłuższej firance trochę się plączą . Interesuje mnie też coś do kuchni na wys.1,15 - 1,20 cm i szerokości również 3 m jak do pokoju. Czy możesz mi coś zaproponować i jakie byłyby koszty.Szukam czegoś delikatnego z drobnym wzorkiem na dole - białe lub ekri.Z góry bardzo dziękuję!
Bardzo mi miło,że o mnie pomyślałaś![]()
Co do firanek,to może Ci sie nada taka ,jak nr.6.Jest bardzo delikatna,z delikatnym wzorkiem na dole.I nie jest droga.Tu uszyta jest podcinana,ale można ją uszyć na prosto.Taka firanka na karnisz 3m.,kosztowała by 65zł.
Firanek mam dużo.Mogę Ci wysłać zdjęcia kilku innych tkanin firanowych,jeśli żadna z tych wystawionych nie wpadła Ci w oko.
Bardzo serdecznie dziękuję za wiadomość.
Strasznie podobają mi się twoje prace bo piękne są wszystkie. Szczególną uwagę zwróciłam na nr 5,6,12,19,40,45. Bardzo chętnie obejrzę jeszcze inne wzory. Czekam na zdjęcia
Postaram się jak najszybciej,ale z góry prosze o cierpliwość.