agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie.I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem
![]()
Agusiu, co sie stało?????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie.I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem
![]()
Danusia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie.I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem
![]()
agusialublin pisze:Danusia pisze:agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie.I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem
![]()
A chciałam sobie spodnie dzinsowe kupić i nie kupiłam bo sie w żadne nie zmieściłamile ja się ich o mierzyłam, ile o zemściłam, ile o kur.... i nie było dla mnie spodni
![]()
I dotarła do mnie ta smutna prawdaDUPA MI UROSŁA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I jak z tym mam teraz żyć
joszko89 pisze:No ciekawe co tam o nas piszą na tym miau![]()
Cześć Danusiu! Fajne zdjęcia Bazylka i Bajeczki po zakupach
joszko89 pisze:No ciekawe co tam o nas piszą na tym miau![]()
Cześć Danusiu! Fajne zdjęcia Bazylka i Bajeczki po zakupach
agusialublin pisze:No tylko ze ja nie mam spodnia w poprzednie sie już nie zmieszczę.
Kurcze, tak po tych sterydach co mnie nimi faszerowali w szpitalu jak wielkanocnego kurczaka dupsko i boczki mi urosły.
A ostatnio jak mierzyłam sukienkę to w przymierzalni prawie płaczem wybuchnęłam![]()
Najlepsze jest to że mi znajomi zaczęli gratulować dzidziusia w drodze![]()
ja im na to że ja po sterydach jestem
![]()
Kurcze, przydałoby sie zacząć odchudzaćale diet nie znoszę, ja bez słodyczy żyć nie moge
![]()
Co robic? jak zyć panie premierze ?
agusialublin pisze:
Bazylku sloneczko mojealeś TY duzy kotuś
a jaka poważna minka, uśmiechnij sie pysiuniu
agusialublin pisze:
Manius za cenzora robi![]()
i sprawdza co duza pisze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Gosiagosia, Meteorolog1 i 141 gości