Moje trzynaście łapek i cztery ogony :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 23, 2013 16:30 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie. :placz: I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem :placz: :cry:

Agusiu, co sie stało????? 8O
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob mar 23, 2013 16:37 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

jak zwykle mu tu ktoś zagląda :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:03 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:
agusialublin pisze:Wiecie co, przeżyłam dzisiaj straszną tragedię. No załałamałam się kompletnie. :placz: I co teraz będzie i jak mam z tym zyć nie wiem :placz: :cry:

A chciałam sobie spodnie dzinsowe kupić i nie kupiłam bo sie w żadne nie zmieściłam :placz: ile ja się ich o mierzyłam, ile o zemściłam, ile o kur.... i nie było dla mnie spodni :placz:
I dotarła do mnie ta smutna prawda :cry: DUPA MI UROSŁA :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
I jak z tym mam teraz żyć :crying:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Sob mar 23, 2013 17:03 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

No ciekawe co tam o nas piszą na tym miau :twisted:
Cześć Danusiu! Fajne zdjęcia Bazylka i Bajeczki po zakupach :mrgreen:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Sob mar 23, 2013 17:06 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:
Danusia pisze:

A chciałam sobie spodnie dzinsowe kupić i nie kupiłam bo sie w żadne nie zmieściłam :placz: ile ja się ich o mierzyłam, ile o zemściłam, ile o kur.... i nie było dla mnie spodni :placz:
I dotarła do mnie ta smutna prawda :cry: DUPA MI UROSŁA :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
I jak z tym mam teraz żyć :crying:

ale to i plus tego :mrgreen:
wygodnie się można na niej rozsiąść :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
ja tak mam :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:07 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

joszko89 pisze:No ciekawe co tam o nas piszą na tym miau :twisted:

Nic nie piszą :mrgreen: :mrgreen:
Nic nie widać :roll: słonce mi wali prosto w monitor :evil:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:09 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:14 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

No tylko ze ja nie mam spodni :evil: a w poprzednie sie już nie zmieszczę.
Kurcze, tak po tych sterydach co mnie nimi faszerowali w szpitalu jak wielkanocnego kurczaka dupsko i boczki mi urosły.
A ostatnio jak mierzyłam sukienkę to w przymierzalni prawie płaczem wybuchnęłam :crying:
Najlepsze jest to że mi znajomi zaczęli gratulować dzidziusia w drodze 8O :ryk: ja im na to że ja po sterydach jestem :mrgreen:

Kurcze, przydałoby sie zacząć odchudzać :strach: ale diet nie znoszę, ja bez słodyczy żyć nie moge :1luvu:

Co robic? jak zyć panie premierze ? :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 23, 2013 17:16 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:Obrazek

Bazylku sloneczko moje :1luvu: aleś TY duzy kotuś :D a jaka poważna minka, uśmiechnij sie pysiuniu :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 23, 2013 17:20 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Danusia pisze:jak zwykle mu tu ktoś zagląda :mrgreen:

Obrazek

Manius za cenzora robi :D :D i sprawdza co duza pisze :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 23, 2013 17:22 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

joszko89 pisze:No ciekawe co tam o nas piszą na tym miau :twisted:

a coście narozrabiały :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob mar 23, 2013 17:23 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:No tylko ze ja nie mam spodni :evil: a w poprzednie sie już nie zmieszczę.
Kurcze, tak po tych sterydach co mnie nimi faszerowali w szpitalu jak wielkanocnego kurczaka dupsko i boczki mi urosły.
A ostatnio jak mierzyłam sukienkę to w przymierzalni prawie płaczem wybuchnęłam :crying:
Najlepsze jest to że mi znajomi zaczęli gratulować dzidziusia w drodze 8O :ryk: ja im na to że ja po sterydach jestem :mrgreen:

Kurcze, przydałoby sie zacząć odchudzać :strach: ale diet nie znoszę, ja bez słodyczy żyć nie moge :1luvu:

Co robic? jak zyć panie premierze ? :mrgreen:

mnie też trochę ciałka ,własnie po sterydach zostało.Z powodu astmy i alergii bralam. teraz nie biorę . Diet tez nie nawidze , a slodycze poprostu kocham :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:24 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:
Bazylku sloneczko moje :1luvu: aleś TY duzy kotuś :D a jaka poważna minka, uśmiechnij sie pysiuniu :1luvu:

Bazylek jest malutki, tak wyszedł jakoś wyolbrzymiony :ryk:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:25 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

agusialublin pisze:
Manius za cenzora robi :D :D i sprawdza co duza pisze :mrgreen:

To jest Gosia :lol: .Maniuś tam jeszcze nie wlazl :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob mar 23, 2013 17:26 Re: Klub bezłapków ,czyli jak fajnie mieć bezłapki :)))

Bazylek nieustająco zachwyca :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]