bedzie dobrze, trzymaj się

Moderator: Moderatorzy
piotr2422 pisze:no nastepnym razem podam 1/2 dawki i zobaczymy
Hej ^..^fuksj@, wyniki PRE macie piękne. Przydałaby się jednak znów krzywa cukrowa, żeby wiedzieć, jak daleko spada cukier przy tych niskich wynikach PRE i dawce 2 jedn. Widzę w Twoim dzienniczku, że nigdy nie robisz pomiarów kontrolnych w ciągu dnia. To dosyć ryzykowne postępowanie![]()
dżdżownice nie, chrabąszcze nie, ale ćmy - to jest to!!!!!
Karolcia i Dziki pisze:piotr2422 pisze:no nastepnym razem podam 1/2 dawki i zobaczymy
Właśnie myślę, czy będzie dziś dobrze, jak dam 0,75, czyli 1/2 dawki. Nasze wyniki dzisiaj niskie i powiem szczerze, że nie chcę znowu pokpić sprawy
piotr2422 pisze:no widze ze twoje kocie je 200g na 24h maciek je 300 wazy 5kg+200 na ogon ilosc insuliny tez zalezy od ilosci karmy na dobe kiedys zasnelem okolo 23 jesc nie dostal obudzil mnie o 1 w nocy wyl jak szalony cukier niski jak diabli
Ta kicia też całkiem niedawno wymyśliła sobie że będzie jadła mięso ale tylko takie które jej rzucę tak że przyklei się do mebli w kuchni, uwielbia też myć słoik z miodem jak go zapomnę zakręcić:) Koperek uwielbia niejadek Szarota która najchetniej je chrupy ale jak gramy nimi "meczyk" Szarota stoi na bramce
LeiaSW pisze:Pamiętam i ja nastawianie budzika i pobudka co kilka godzin w nocy ale to krótko trwało, pare dni zaledwie.Ta kicia też całkiem niedawno wymyśliła sobie że będzie jadła mięso ale tylko takie które jej rzucę tak że przyklei się do mebli w kuchni, uwielbia też myć słoik z miodem jak go zapomnę zakręcić:) Koperek uwielbia niejadek Szarota która najchetniej je chrupy ale jak gramy nimi "meczyk" Szarota stoi na bramce
![]()
te nasze kochane żyjątka
piotr2422 pisze:no wiecie mam ten karmnik czasowy 4 komorowy ale ja ustawiam go na
8-00 11-00 potem kreci sie na 13 i 14 na 2 pustych komorach od 18 podaje recznie raz zasnolem ale karmnik czasowy to niezly bajer jak go slyszy to malo lap nie polamie na panelach smiesznie to troche wyglada ale tak musi byc niestety
sheridan pisze:Ponieważ Prosio również nie pije (fontannę to ja mogę sobie schować), to nie są żarty.
Molesław pisze:U mnie wieczorny PRE to masakra 552 !!!
Ale wiem już dlaczego. Rano przy zastrzyku Molek mi się wyrwał i chyba wcale insulina nie poszła tam gdzie potrzeba. O 21-ej czyli +3 cukier 429.
trochę zaczął jeść aczkolwiek do normy to jeszcze daleko
LeiaSW pisze:mogę Ci podrzucic jeszcze parę takich przysmaków jakbyś może chciała na swoim Panu Kocie wypróbować.koperek, świeży oczywiście.
oliwki, bez nadzienia.
zielona fasolka gotowana.
uwaga teraz szlagier: posypka do chińskiej zupki (tak tak - to świństwo, którym sie posypuje makaron przed zalaniem wrzatkiem) ;p;p;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości