Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Słupek pisze:To nie lepiej byłoby rujkę wyciszyć hormonami, uspokoić szpik i ciachnąć dziewuszkę?
Jeśli nerki nie będą dawały przeciwwskazań do narkozy, oczywiście.
Agop pisze:Ciocia Agop wieczornie wita!
Słupek-> pw dostalam, pójdzie pocztą razem z wszystkimi spóźnionymi kartkami na świeta:) czyli za jakiś czas:)
czytam i czytam... i chyba tylko ja taka...niezakocona... dwa chomiki, dwa rozwrzeszczane blond mikrusy i jeden Mega Wielki Misio... to sie liczy?
Słupek pisze:Tygrys też dzisiaj jakoś nie w formie. Trochę się szwenda, trochę przycupuje, trochę skubnie jedzenia, trochę przyjdzie i mi pomarudzi ...
Mam nadzieję, że to pogoda a nie pogorszenie.![]()
A ja przed chwilą za Kopciuszka robiłam. I ziarenka ryżu z grau wyjmowałam. Bo ryż jest taki sobie, a kaczuszka dobra.
gpolomska pisze:Magnolci dzisiaj jakoś tak średnio apetyt dopisuje - może dlatego, że od wczoraj trochę zwraca śliny z kłakami, a może z powodu pogody albo już nie wiem... wybrzydza okrutnie - to będę jeść, a to sobie sama jedz, bo dzisiaj mi nie pasuje, więc wolę nic nie jeść; ale jak szaleczka z indykiem, to w każdej ilości. Za to humor do zabawy jak najbardziej - te piórka na wędce robiące za ptaka wyzwalają w Niej chyba najbardziej pierwotne instynkty myśliwego - jakby coś w Nią wstępowało.
Dobrze, że do wtorku niedaleko... może choć wyniki będą lepsze... mnie te wszystkie koty chyba do grobu wpędzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 29 gości