W tym celu przeklejam przedstawienie z forum Miaukunowa- mam nadzieję że nikt nie poczuje się urażony.
Poznajmy się

Witamy serdecznie wszystkich Miaukunowiczów

Jest nas troje:
- Ventrue 1, czyli po ludzku Oliwia- główny lokaj i zdobywca pożywienia dla reszty stada, dbający o to, by mości państwu Kotowskim niczego nie brakowało
- Julian- niemal 15 letni, przystojny, drobny, o kruczoczarnych włosach i świdrujących złoto-zielonych oczach gentelman. Europejczyk. Powypadkowy od 9 miesięcy bezogonek.
- Rysia- 4,5 letnia panienka, niedawno przybyła do domu i jeszcze nieoswojona. Z tego co wiadomo to dziecko z nieprawego łoża, po arystokratycznych rodzicach [rodowodowi: ojciec pers, mama MCo- córka to efekt "inwencji" (pseudo jak podejrzewam) hodowli której spodobało się mieszanie ras]. Zdecydowanie w typie MCo, uroda odziedziczona po mamusi

Julian jest u mnie od zawsze- potomek własnej kocicy jeszcze z czasów kiedy sama byłam dzieckiem. Spokojny, ułożony, zupełnie niekłopotliwy chłopak który na skutek poważnego wypadku stracił niedawno ogonek (doskonale radzi sobie bez).

Julian tuż przed operacją, jeszcze ogonkowy:

I ostatnie zdjęcie Julianka bezogonka- jak widać nic na urodzie nie stracił

Rysia została miesiąc temu wyadoptowana z pewnego ogłoszenia na Tablicy- jest wynikiem: 1. pragnienia posiadania MCo jako kota o określonym charakterze i "gabarytach"

Rysia to nadal oswajająca się powoli w nowym domu wielka niewiadoma i indywidualistka- to co wiadomo o niej na pewno to fakt, że wykazuje się niesłychaną inteligencją ale i odpowiednim charakterkiem oraz miaukunową "godnością"

Z góry przepraszam za słabe zdjęcia kocicy, ale nie mam możliwości zrobić na chwilę obecną lepszych, gdyż to jest teraz najczęstsza mina kotecki

Zdjęcia z poprzedniego domu:

Oraz dwa ode mnie:

Jest z nami jeszcze suka Sara (owczarek niemiecki, wyadoptowany ze schroniska) oraz żółw Anioł (znaleziony na babcinym balkonie z lekko obitą skorupą).
Zdjęcia wrzucę jak tylko odnajdę odpowiednie co wskutek padu dysku może być kłopotliwe.
Julian i Rysia pozdrawiają !
Edit 1 i 2: Odeszła Sara i Julian