Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 19, 2013 18:02 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

jak Wam minął łikend Kochane?? opowiadajcie 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro mar 20, 2013 8:01 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Łikend minął pracowicie.Szlajałam się z karmą w podbiałostockich wioskach.Ale widoki......morze śniegu i te choineczki całe w puchu.Dobrze że słońce było to gęba się uśmiechała.A u Ciebie Lu jak tam?A Marta?Pakuje się już dziewczyna?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Śro mar 20, 2013 8:09 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

I napiszę Wam jeszcze jak się wczoraj wkur......
Zadzwoniła do mnie miła Pani z mojego osiedla która dokarmia koty(ma ich 12 pod opieką a w domu 9 swoich). I co?Kotka się w piwnicy okociła.Żadna nowość, kotka niewysterylizowana :evil: A dlaczego?Ponieważ miła Pani nie może poradzić sobie z łapaniem.Ale nie dosłownie.Ciągle są jakieś wymówki.Oferowałam pomoc ale......To ona zbyt późno karmi, to za wcześnie, to ludzie przeszkadzają(całe tłumy w piwnicach łażą :roll: ). Wczoraj znalazła dwa kociaki w miejscu gdzie stawia miseczki.Widocznie kotka odrzuciła.Pani pojechała uśpić.Tylko gdzie jest reszta kociaków?Uraczyła mnie wspaniałą nowiną że w piwnicy jeszcze dwie kotki chodzą grubaśne.REWELACJA!!!Uświadomiłam ją że za chwile pod swoją opieką będzie miała kotów 30.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Śro mar 20, 2013 9:20 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ja miałam imprezę zaręczynową koleżanki;)
Ot takie to plytkie, krótkofalowe myślenie... I co będziesz robić?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Śro mar 20, 2013 9:37 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

moim zdaniem, to jest niemyślenie... o ile takie słowo istnieje :roll:
ale z doświadczenia wiem, że pewnym ludziom nie wytłumaczysz, nie przetłumaczysz. a jak coś się będzie działo, to załamują ręcę i płaczą o pomoc. albo, co najgorsze, domagaja się jej. jak to niektóre osoby na forum chociażby...
i ja też ponowię pytanie: i co będziesz robić?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro mar 20, 2013 9:50 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Pani dostanie klatkę i będzie łapać.Łapie od zeszłego roku.Rezultaty już widać :evil: Tłumaczyłam jej że koty muszą być głodne aby weszły do klatki.GŁODNE!!!!!!NIE KARMIĆ 3 DNI!!!!Nie dociera :roll: Koty potuczone na maxa i taaaaaaaaaaakie biedne.
Teraz trzeba namierzyć kotkę która urodziła i dotrzeć do reszty kociaków jeśli takowe są.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt mar 22, 2013 8:31 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

jak myślicie, dlaczego kot, który zawsze sikał na siedząco - jak koteczka - zaczął lać na stojąco??? 8O
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt mar 22, 2013 9:12 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Jakaś demonstracja? :roll:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt mar 22, 2013 11:57 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Może go kolana bolą?

Marta_od_Kropeczki

Post » Pt mar 22, 2013 13:40 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Marta_od_Kropeczki pisze:Może go kolana bolą?

Ala Marta pojechałaś :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt mar 22, 2013 17:22 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

jego to dopiero może zaboleć, ale zad od pasa :twisted:
a tak na serio. mógł się naumieć od Cygana, który lał na stojąco i nie zagrzebywał??
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt mar 22, 2013 19:17 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

i już wsio jasne... pH 7,0 i wręcz książkowe kryształy w moczu :evil: Łukarsz bez okularów i jeszcze nie pod mikroskopem je zobaczył... hehhh... :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt mar 22, 2013 22:12 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

No a kot nie ma kolan? Logiczne - jak bolą, to się nie kuca;)
Nie zagrzebuje swej smrodkowej twórczości kot-lider na danym terenie.
Biedactwo... dostanie jakieś leki na te krysztaly?

Marta_od_Kropeczki

Post » Sob mar 23, 2013 9:58 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

to nie tak. nie kuca, bo go boli oddawanie moczu w tej pozycji. na stojąco jest mu łatwiej w tej sytuacji i mniej boli.
dostał leki. a tak dokładniej to maść/krem dostał. podobno najlepszy i działać ma.
a później na urinary będzie...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob mar 23, 2013 10:08 Re: Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Ale ten krem to tak zewnętrznie na okolice cewki? Że jakiś znieczulający?

Marta_od_Kropeczki

[poprzednia][następna]