Mam rolety ale swoją drogą jak bym miała żaluzje to Stasiek byłby pierwszy do takiej pozycji,
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Cześć Iza! Jagodowy brzmi apetycznie, ale skoro mówisz, że fuj to ok. Bywa i tak, niestety. Koty wiadomo, chcą nam we wszystkim pomagać Szczególnie chłopaki to chcą się pokazywać w pracach remontowych
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Dzisiaj jest -6 ale słoneczko cały czas świeci. Byliśmy na ogródku (jedzonko dać naszym kotkom) to widzę ze roślinki czekają na ciepło , białe krokusy już wyszły i prymule kwitną.
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)