Czterej Muszkieterowie - Aster po operacji

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 18, 2013 14:10 Re: Czterej Muszkieterowie - Drabik, Feluś, Aster i Kikurek

No i wreszcie po remoncie i po sprzątaniu. Akurat zdążyłam na święta :mrgreen:
Koty były dzisiaj wielce pomocne przy myciu okien. A w ogóle to nieźle zniosły ten chaos, ba, Drabik nawet zaprzyjaźnił się z fachmanem. A aster wcale się nie bał obcego w domu.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon mar 18, 2013 18:57 Re: Czterej Muszkieterowie - Drabik, Feluś, Aster i Kikurek

No to super że już po i się chłopaki sprawowali :wink: :lol: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto mar 19, 2013 20:11 Re: Czterej Muszkieterowie - Drabik, Feluś, Aster i Kikurek

No to brawo :) :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro mar 20, 2013 19:57 Re: Czterej Muszkieterowie - Drabik, Feluś, Aster i Kikurek

Super! :P
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro mar 20, 2013 23:51 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

Taa, super :(
Dzisiaj miałam włamanie do mieszkania. Koty na szczęście są i nic im się nie stało.
Złodziej się nie obłowił, ale całe sprzątanie diabli wzięli. :evil:

No i drzwi wejściowe mam do wymiany - wyłamane z zawiasów, uszkodzona futryna. Na noc jakoś TZ zabezpieczył, tak, że się zamknęły, od rana będzie próbował namierzyć firmę i je wymienić.
Obrazek

miszelina

Post » Czw mar 21, 2013 7:51 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

O kurde :(
Pewnie złodzieje się spodziewali, że skoro remont, to może będzie co kraść...
Dobrze, że kotom nic się nie stało.
Współczuję takich przeżyć :(

mahob

Post » Czw mar 21, 2013 10:26 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

o kurcze... współczuję, to bardzo przykre... ... koty się pewnie pochowały, i dobrze.

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw mar 21, 2013 10:50 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

paw pisze:o kurcze... współczuję, to bardzo przykre... ... koty się pewnie pochowały, i dobrze.

Jak wróciłam, koty były w przedpokoju, wszystkie. A drzwi na klatkę były otwarte. Mądre mam koty, nie wyszły
Obrazek

miszelina

Post » Czw mar 21, 2013 17:14 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

Mądre koty.
Bardzo współczuję przeżycia... Jak dobrze, że nic się gorszego nie stało. Okropność. :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw mar 21, 2013 17:53 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

anita5 pisze:Mądre koty.
Bardzo współczuję przeżycia... Jak dobrze, że nic się gorszego nie stało. Okropność. :cry:

Też się tak pocieszam. Mogli mi zniszczyć wszystko, porozbijać z zemsty, że nie znaleźli pieniędzy, a co najgorsze, mogli zabić koty.
Jutro będę miała nowe drzwi. Ale poczucia bezpieczeństwa długo nie odzyskam.
Obrazek

miszelina

Post » Czw mar 21, 2013 20:59 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

Bardzo współczuję miszelinko :(
Trzymajcie się ,no najważniejsze że koty całe i zdrowe :ok:
Dzielne chłopaki :1luvu:
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam głaski dla kotków .
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt mar 22, 2013 7:51 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

miszelina pisze:... Ale poczucia bezpieczeństwa długo nie odzyskam.

Niestety :( To trochę potrwa.
Cały dzień wczoraj o tym myślałam - to na prawdę wielkie szczeście, że się kotom nic nie stało... ja już nawet nie myślę o tym, że mogli ci złodzieje coś im zrobić - ale nawet mogły uciec po prostu i się zgubić gdzieś. Okropne to. Szczęście w nieszczęściu, że tak się skończyło.

mahob

Post » Sob mar 23, 2013 21:27 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

miszelina pisze:Taa, super :(
Dzisiaj miałam włamanie do mieszkania. Koty na szczęście są i nic im się nie stało.

No i drzwi wejściowe mam do wymiany - wyłamane z zawiasów, uszkodzona futryna. Na noc jakoś TZ zabezpieczył, tak, że się zamknęły, od rana będzie próbował namierzyć firmę i je wymienić.

ja pierdziu!
Jak to możliwe, przecież nie mieszkacie w chatce w lesie na totalnym zadupiu??!!!
Drzwi wyłamane??
Ktoś ich przepłoszył, słyszał, widział?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie mar 24, 2013 6:36 Re: Czterej Muszkieterowie - przeżyliśmy włamanie :(

Cammi pisze:
miszelina pisze:Taa, super :(

ja pierdziu!
Jak to możliwe, przecież nie mieszkacie w chatce w lesie na totalnym zadupiu??!!!
Drzwi wyłamane??
Ktoś ich przepłoszył, słyszał, widział?

Nikt nie widział, nikt nie słyszał. Większość ludzi w tym czasie pracuje :(
A poza tym wcześniej przez trzy tygodnie tłukliśmy się, bo remont, więc wszyscy w kamienicy mogli myśleć, że to ciąg dalszy. Przypuszczam, że byliśmy obserwowani, być może przez łaziorów popijających na podwórku. Jakoś teraz zniknęli. :evil:
Obrazek

miszelina

Post » Wto mar 26, 2013 17:56 Re: Czterej Muszkieterowie - życie toczy się nadal

A to drzwi antywłamaniowe były ,czy normalne ? :oops:
ObrazekObrazek

amyszka

[poprzednia][następna]