OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 17, 2013 12:05 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Mam dziś weta i jesteśmy po wizycie.
Dzwoniłam już wcześniej i przyjął nas z Tosią przed otwarciem gabinetu. Zeszło się. Tak na prawdę nie wiadomo co się rozwinie.Jak zwykle dużo czynników się nałożyło. Jest zatkana to na pewno.Ale czy to wina wczorajszej gorączki czy innego diabelstwa to niewiadomo. Dostała leki, kroplówki i zdecydowaliśmy o lewatywie by szybciej z niej złogi zeszły. Padło pyatnie czy kości nie jadła 8O .U nas na pewno nie.Myślę,ża taki czop wylazł jej w przewodziku,że wet zawahał się. Gardło ok, gorączki brak. Ma dostać wieczorem jeszcze leki i jesteśmy w telefonicznym kontakcie.Jutro do weta ponownie.
Alienor Tosia jest histeryczką to na pewne jak bank. Każdy zbliżający się kot był ofuczany i opyskowany. U doktorka była miła podczas badania co nie świadczy o niczym. Tylko o stresie. Jednak użarła mnie bo wiła się jak wężownica podczas zabiegu. Janusz widząc przewodzik spierniczył umywając rączki.Jednak na wrzask córeczki przygalopował i potrzymał. Martwię sie.Zrobiła kupala po odrobaczeniu. Więc spokojna byłam. Ale teraz...Może leki na wyciszenie?Może jednak choroba? Może robale? A może wszystko razem. Będziemy obserwować.
Czy to nie może być fajnie i zdrowo? Przychodzi kot i jest okazem siły i witalności, bez pchelny, bez robakowy i zaraz dom znajduje. :roll:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 17, 2013 12:42 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Czy to nie może być fajnie i zdrowo? Przychodzi kot i jest okazem siły i witalności, bez pchelny, bez robakowy i zaraz dom znajduje. :roll:

Nie. Chociaż nie rozumiem, czemu nie, bo kłód pod nogi mam dość. Ale za zdrowie kici trzymam nieustająco.
Pochwalę się :oops:
Fasolka ma obcięte pazurki na wszystkich łapkach. Zrobiłam to :dance2:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 17, 2013 12:45 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

MalgWroclaw pisze:
ASK@ pisze:Czy to nie może być fajnie i zdrowo? Przychodzi kot i jest okazem siły i witalności, bez pchelny, bez robakowy i zaraz dom znajduje. :roll:

Nie. Chociaż nie rozumiem, czemu nie, bo kłód pod nogi mam dość. Ale za zdrowie kici trzymam nieustająco.
Pochwalę się :oops:
Fasolka ma obcięte pazurki na wszystkich łapkach. Zrobiłam to :dance2:

:ok:
Każda fajna sprawa cieszy.Nawet drobna. :ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 17, 2013 12:47 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

W związku z drapaniem się (Fasolka zdrapka) to nie jest drobna sprawa, zapewniam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 17, 2013 13:14 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Nie. Nie może być... Powinno w ogóle nie być kotów, które przychodzą i od razu znajdują dom. Powinny MIEĆ swoje domy, w których są kochane i zdrowe...
Nic mądrego nie napiszę, bo czarna rozpacz ogarnęła mnie na dobre.
Tosiu, nie wygłupiaj się. Błagam...

Małgosiu, gratuluję pazurków. Jest się z czego cieszyć i to wcale nie jest drobna sprawa. :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 17, 2013 15:50 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Wiem Aniu o Halsellku i bardzo Tobie współczuję. Niestety, wiem jak się czujesz...Choć może to i nie prawda. Bo każdy rozpacza inaczej ale wiem jak to cholernie boli. Dwa domy płaczą.Kocie życie Pan ot tak sobie odebrał bo miał taki kaprys. Gdzie tu sprawiedliwość?

Haskellku [*]

Tosia bez zmian. Nie powiem,ze o FIP nie myślałam i nie myślę patrząc na dzieciaka. Nie załatwiła się, nie je, przemieściła się tylko... Mam czasem dość tej huśtawki emocjonalnej.Po cholerę człek tak sie do paskud przywiązuje. Wysysają serce, nerwy, duszę i portfel a kocha się je nieskończenie.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 17, 2013 15:56 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie mar 17, 2013 17:54 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Niech się mała opamięta... niech się mała opamięta... niech się...
Będę to powtarzać jak mantrę. Do skutku
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 17, 2013 20:37 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Mała ma ... 40,8 .Leki podane.
Masakra. Leży jak betka.
Mamy strach w oczach.
Kciuki potrzebne!
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 17, 2013 20:42 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

O rety, ale Wam się niedziela trafiła ...
:ok: :ok:
:ok: :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie mar 17, 2013 21:06 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Tosieńko :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

co za szajs czepia się biednej dziewczynki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie mar 17, 2013 21:07 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Malutka walcz!
a Ty Asiu trzymaj się jakoś.....

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Nie mar 17, 2013 21:21 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:ok: :ok: :ok:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie mar 17, 2013 21:31 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:ok: :ok: :ok: :ok: za małą Tosię :ok: :ok: :ok: Niech da radę chorubsku i wyzdrowieje jak najszybciej :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 17, 2013 23:40 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Kciuki za Tosię :ok:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

[poprzednia][następna]