Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH kotów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 04, 2013 21:45 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

To jeszcze nie wszystko było zainstalowane :mrgreen:
Ma dobre Ciotki, które zadbały o chłopaka ;)

A teraz czekamy na kulę-smakulę, coby mu za lekko w życiu nie było :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lut 04, 2013 22:36 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

To jeszcze takie cieplutkie fotki dla Wielbicielek i Wielbicieli ;)
Obrazek
Obrazek
SirNick, czyli Wąsy z Budki :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt mar 08, 2013 12:02 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Podrzucę wątek. Nadal szukamy stajni, czy gospodarstw dla naszych półdziczków. Ale przypomnę, że warunki minimalne to:
- możliwość zamknięcia kotów na trochę (optymalnie koło miesiąca) w jakimś pomieszczeniu żeby się zaaklimatyzowały i nie zwiały
- regularne karmienie (nie muszą być frykasy, wystarczą jakieś przyzwoite chrupki - ale nie samo mleko :roll: )
- bezpieczne schronienie
- w jakimś oddaleniu od dróg

Na zachętę dodam, że wieści od Gomulickich są rewelacyjne - panienki upodobały sobie chlewik, drą ryje by jak gospodyni za wolno nakłada jedzenie i... pięknie polują :) Jasna Gomulicka została ostatnio przyłapana na złapaniu myszy uciekającej po pionowej ścianie - podobno skoczyła na 2 metry i precyzyjnie trafiła w mysz ;) A przypomnę - to koty, które od ok. 4 mca życia były w mieszkaniu, początkowo mocno chore. Czyli raczej nie nauczyły się porządnie polować przy mamie, musiały to mieć w genach ;) pierwsze miesiące nie były pod tym względem najlepsze, ale po pół roku są już bardzo sprawnymi myszołapkami :):):)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw mar 14, 2013 11:20 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

bardzo intensywnie szukamy :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 15, 2013 20:04 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Koruś to się zrobił milszy niż w tym opisie, za to pogłaskanie Cłownika graniczy z cudem. No i Kenia i Cegła mają rozpaczliwie stare fotki, jeszcze z kocięcych czasów... ale to Agneska musiałaby im coś cyknąć...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob mar 16, 2013 19:03 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Cudnie, usunęli mój temat :roll: nie dostałam żadnej informacji, czemu, ale widzę, że sobie nie podziałam :roll:

Więc wrzuciłam takie ogłoszenie: http://ogloszenia.re-volta.pl/ogolne/szczegoly/3605?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 18, 2013 11:06 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Szalony Kot pisze:Cudnie, usunęli mój temat :roll: nie dostałam żadnej informacji, czemu, ale widzę, że sobie nie podziałam :roll:

Więc wrzuciłam takie ogłoszenie: http://ogloszenia.re-volta.pl/ogolne/szczegoly/3605?

ale mój nadal jest:
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/ ... msg1677718

może można wrzucać tylko w tym temacie? :?
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Pon mar 18, 2013 11:44 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Chyba tak, co jest lekko bez sensu - widać, że mało kto tam zagląda, poza tym nasze ogłoszenie było ofertą współpracy, wypadałoby do niej się ustosunkować :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie cze 23, 2013 19:30 Re: Poszukiwane stajnie, gospodarstwa itp. dla PÓŁDZIKICH ko

Przypomne temat, bo wciaz aktualny.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia]