Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewexoxo pisze:Byłam przekonana że to Złotek pierwszy znajdzie dom... Szkoda, że nie udało się z dwupakiem, ale myślę, że chłopaki dadzą sobie radę![]()
zuzia96 pisze:Nie wiem czy chłopaki boją się psów czy nie, bo nie miały z nimi kontaktu. Musiałabym wcześniej jakoś sprawdzić, chociaż nie wiem, czy zaproszenie kogoś z psem to dobry pomysł, bo pierwsze spotkanie wiadomo, że może być różne. Zresztą to chyba też od psa zależy, czy lubi koty. Moja koleżanka miała psicę (już nie żyje), która nigdy nie była ani szczuta na koty ani nic z tych rzeczy, a nawet tłumaczyli jej w kółko, że kot to takie samo stworzenie jak ona. A Tasza jak zobaczyła na spacerze kota, to aż gotowało się w niej, ledwo na smyczy można było ją utrzymać. I do końca życia nie zmieniła poglądów na temat kotów.
Ale znając Szymonka, to z kociolubnym psem pewnie natychmiast by się zaprzyjaźnił, a Złotek pewnie by się na poczatku bał (bo on się wszystkiego na początku boi)
Joanna KA pisze:Wiesiu, co u Was słychać???
bo ja na FB to coś wyczytałam na Wasz temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości