Rudy ZŁOTEK już jest w domku! został warszawiakiem:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 20:24 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Jeśli nie boją się psa... wszystko jest możliwe ;)
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

Post » Czw lut 21, 2013 22:50 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

A może to pies powinien powiedzieć co o tym sądzi :)? Pewnie by się ucieszył.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Pt lut 22, 2013 22:30 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Nie wiem czy chłopaki boją się psów czy nie, bo nie miały z nimi kontaktu. Musiałabym wcześniej jakoś sprawdzić, chociaż nie wiem, czy zaproszenie kogoś z psem to dobry pomysł, bo pierwsze spotkanie wiadomo, że może być różne. Zresztą to chyba też od psa zależy, czy lubi koty. Moja koleżanka miała psicę (już nie żyje), która nigdy nie była ani szczuta na koty ani nic z tych rzeczy, a nawet tłumaczyli jej w kółko, że kot to takie samo stworzenie jak ona. A Tasza jak zobaczyła na spacerze kota, to aż gotowało się w niej, ledwo na smyczy można było ją utrzymać. I do końca życia nie zmieniła poglądów na temat kotów.

Ale znając Szymonka, to z kociolubnym psem pewnie natychmiast by się zaprzyjaźnił, a Złotek pewnie by się na poczatku bał (bo on się wszystkiego na początku boi)
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob lut 23, 2013 7:17 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Nie napiszę, że znam mnóstwo domków, gdzie jest kot i pies, ale kilka owszem.Żadnych problemów, wręcz przeciwnie, a ja uwielbiam zdjęcia psa z kotem śpiącym obok niego, albo na nim ( jeszcze lepiej :lol: ).
Kotki są cudowne, uwielbiam je :1luvu: :1luvu:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt mar 01, 2013 13:56 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Złotek i Szymuś są cudowni :1luvu:
A ja może pokażę, że nie zawsze jest źle w kocio-psiej znajomości :wink:
Aron, rudy pogromca kotów biegających (nieuciekających nie rusza :roll: ). Kotów podwórkowych i nowych u mnie nie lubi i już :roll: Ale wszystko się zmienia po kilku dniach od zapoznania (dużo w tym mojej roboty) :) Kitkę na początku też ścigał i chciał zjeść, ale po jakimś czasie zaczął ją tolerować, taka szorstka przyjaźń mogłabym rzec :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt mar 08, 2013 10:32 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

trochę czasu minęło :wink: chwilę mnie nie było :oops:

Szymuś jest już w DS :ok: Złotek dalej szuka
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 08, 2013 10:41 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

Byłam przekonana że to Złotek pierwszy znajdzie dom... Szkoda, że nie udało się z dwupakiem, ale myślę, że chłopaki dadzą sobie radę :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt mar 08, 2013 10:52 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

ewexoxo pisze:Byłam przekonana że to Złotek pierwszy znajdzie dom... Szkoda, że nie udało się z dwupakiem, ale myślę, że chłopaki dadzą sobie radę :ok: :ok:

Też tak myślałam, ale Szymusiem cały czas było większe zainteresowanie. O Złotka prawie nikt nie pyta, a szkoda bo to śliczny i ze wspaniałym charakterem kotuś! Ale mam nadzieję, że i on w końcu znajdzie swoje najlepsze kolana (do ugniatania :D ) na zawsze
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 08, 2013 11:00 Re: Rudy ZŁOTEK wciąż czeka na dom. Rzeszów! Szymuś już w DS

Cały czas zaciskamy kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt mar 08, 2013 21:51 Re: Rudy ZŁOTEK wciąż czeka na dom. Rzeszów! Szymuś już w DS

ja tez miałam braci i rozdzieliłam ale nie tęsknią to najważniejsze. Ciężko dla dwóch znaleźć. Po sobie wiem.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Pon mar 11, 2013 9:29 Re: Rudy ZŁOTEK wciąż czeka na dom. Rzeszów! Szymuś już w DS

szkoda, że nie znaleźli wspólnego domu...
ale cóż, nie można mieć w życiu wszystkiego :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt mar 15, 2013 19:12 Re: Rudy ZŁOTEK i czarny SZYMUŚ wciąż czekają na Domy!Rzeszó

zuzia96 pisze:Nie wiem czy chłopaki boją się psów czy nie, bo nie miały z nimi kontaktu. Musiałabym wcześniej jakoś sprawdzić, chociaż nie wiem, czy zaproszenie kogoś z psem to dobry pomysł, bo pierwsze spotkanie wiadomo, że może być różne. Zresztą to chyba też od psa zależy, czy lubi koty. Moja koleżanka miała psicę (już nie żyje), która nigdy nie była ani szczuta na koty ani nic z tych rzeczy, a nawet tłumaczyli jej w kółko, że kot to takie samo stworzenie jak ona. A Tasza jak zobaczyła na spacerze kota, to aż gotowało się w niej, ledwo na smyczy można było ją utrzymać. I do końca życia nie zmieniła poglądów na temat kotów.

Ale znając Szymonka, to z kociolubnym psem pewnie natychmiast by się zaprzyjaźnił, a Złotek pewnie by się na poczatku bał (bo on się wszystkiego na początku boi)

tak zaczęłam podczytywać i się wtrącę
mam aktualnie w domu suczkę, pieska, dwie kotki (rudo-biała i buraska z białym)i kocurka (cały rudy)
trafiły w różnym czasie i żyją "jak pies z kotem" czyli bardzo zgodnie
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt mar 15, 2013 21:02 Re: Rudy ZŁOTEK wciąż czeka na dom. Rzeszów! Szymuś już w DS

Wiesiu, co u Was słychać???
bo ja na FB to coś wyczytałam na Wasz temat :wink:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt mar 15, 2013 22:39 Re: Rudy ZŁOTEK wciąż czeka na dom. Rzeszów! Szymuś już w DS

Joanna KA pisze:Wiesiu, co u Was słychać???
bo ja na FB to coś wyczytałam na Wasz temat :wink:

A co wyczytałaś Joasiu? :wink: bo ja na fb nie jestem :oops:

No dobra :D pewnie wyczytałaś, że Złotek ma zostać warszawiakiem :lol: Tak, domek czeka na Złotusia (który teraz śpi na szafie nie przejmując się niczym :mrgreen: ), szukamy na cito transportu do WARSZAWY!!

Tylko u nas zima na całego, zasypało wszystko, świata nie widać i nie wiem, czy ktokolwiek w taką pogodę gdziekolwiek wyruszy :(
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt mar 15, 2013 22:59 Re: Rudy ZŁOTEK szuka transportu z RZESZOWA do WARSZAWY.Do D

:ok:
właśnie to wyczytałam :mrgreen:
trzymam w takim razie kciuki za szybką wiosnę i znalezienie transportu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]