Broszka - tak, nie wietrzyłabym

Gdybym wywietrzyła, tak poważnie, otwartymi oknami to bym juz do lata nie nagrzała mieszkania.
Powietrze lubię w lecie ... w upał najlepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Pippin wygląda jak wampirek![]()
Widzę, że maleństwo nie mieści się do budki![]()
Broszka pisze:Ulubiona pozycja spania Pippina![]()
Broszka pisze:felin pisze:5 godzin na sorze na klinikach AM, gdzie mi rano pogotowie zawiozlo mamę
Współczuję... A co się stało Twojej mamie?
morelowa pisze:Felin - własnie, co z Twoją mamą?
hanelka pisze:Broszko, jak czytam Twoje opisy, to wyobrażam sobie Ciebie niemal jak pionierkę na Dzikim Zachodzie, z coltem za pasem, mocującą się z dziką naturą...
Broszka pisze:felin niezłe przeżycia miałyście z mamą, strasznie to przykre tym bardziej że Twoja mama jest lekarzem![]()
Właśnie wróciłam - pogoda typowo marcowa czyli wszystkiego po trochę: chwilami słoneczko, chwilami takie silne śnieżyce że na kilka metrów nic nie było widać a do tego porywisty wiatr i zimnotak wymarzłam się czekając na załadunek że całą powrotną drogę mnie telepało
No i na drodze ślizgwica, ledwo udało mi się dojechać
hanelka pisze:Broszko, jak czytam Twoje opisy, to wyobrażam sobie Ciebie niemal jak pionierkę na Dzikim Zachodzie, z coltem za pasem, mocującą się z dziką naturą...
Bardzo trafne bo często mam takie właśnie wrażenie nieustającej walki
Wprawdzie colta za pasem brak, ale zwykle mam w rękach inne groźne narzędzia
i wichrzycą straszną...morelowa pisze:Alienorku, nie wystarczy się cieplej ubraćCzłowiek się ruszać jakoś musi i inne rzeczy robić.., a jak tu taki okutany? Bo ja o domu mówię - mury, w których mieszkam mają 50cm grubości i chyba są perforowane po całości...
Dzisiejszy północny silny wiatr normalnie mi przenika
![]()
Podobno idzie ocieplenieale jak słyszę te prognozy o śniegu, łańcuchach na kołach, zaspach itp. to nie wiem czy ono się przedrze. U nas nie ma śniegu, ale z dzisiejszych rozmów z Warszawą [tel.] wiało grozą
[i śniegiem]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 203 gości