Broszka & Company cz.5

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 12, 2013 19:18 Re: Broszka & Company

Znaczy to nie byłaś Ty :mrgreen:
Jakaś rozmowa o miseczkach.., że dają do karmy.. coś tam... never mind :lol:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro mar 13, 2013 10:30 Re: Broszka & Company

Doczytałam o tych miskach :wink:

Zasypało nas śniegiem i już ponad godzinę szuflowałam podwórko :evil:
Zrobiłam wczoraj zamówienie w zoo+ z odroczoną płatnością więc może przyjedzie pod koniec tygodnia a tu znów zimowo i nie ma dojazdu... kurier nie będzie zachwycony :evil: Mam nadzieję że nie będzie mnie podejrzewał o złośliwość że zamawiam wielkie ciężkie paczki akurat kiedy jesteśmy zasypani śniegiem bo tydzień temu czy za tydzień dojechałby bez problemu pod same drzwi domu a akurat teraz śniegu nawaliło :?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro mar 13, 2013 10:58 Re: Broszka & Company

Też czekam na zamówienie z zoo+.
Tym razem nawaliłam po całości. Zamówienie robiłam w weekend. Na drugi dzień rano dostałam rabat urodzinowy :roll: .
Oczywiście nie zrobię drugiego zamówienia (bo już nie mam za co) więc kupon mi przepadł :twisted:
Ostatnio edytowano Śro mar 13, 2013 12:21 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro mar 13, 2013 11:02 Re: Broszka & Company

Oni zawsze tak robią. Dzień po zamówieniu... :twisted:
Też zrobiłam zamówienie w weekend
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro mar 13, 2013 12:06 Re: Broszka & Company

Jaki rabat urodzinowy? Przegapiłam coś? :roll:

Właśnie dostałam maila że wysłali 4 paczki po ok 30kg... Kurier nie będzie zachwycony :|
Muszę upiec jego ulubione ciasto :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Śro mar 13, 2013 12:21 Re: Broszka & Company

Broszka pisze:Jaki rabat urodzinowy? Przegapiłam coś? :roll:

Właśnie dostałam maila że wysłali 4 paczki po ok 30kg... Kurier nie będzie zachwycony :|

Mój rabat :mrgreen: .
Spartaczyłam sprawę. Ale jakoś nie pomyślałam, że dostanę jakiś rabat na urodziny.
Teraz już za późno :(
Obrazek

Revontulet

Post » Śro mar 13, 2013 12:31 Re: Broszka & Company

:ryk: :ryk: :ryk:
Upiecz duużo ciasta i niech zabierze część ze sobą - będzie milo wspominal dzień i o dźwiganiu paczek zapomni :idea:

Ja się wlaśnie przymierzam do zamówienia, ale najpierw muszę ogarnąć naglą klęskę urodzaju zawodowego :wink:
I coś mi niejasno chodzi po glowie, że w zeszlym roku byly jakieś rabaty wielkanocne czy coś :?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro mar 13, 2013 12:33 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:

Mój rabat :mrgreen: .
Spartaczyłam sprawę. Ale jakoś nie pomyślałam, że dostanę jakiś rabat na urodziny.
Teraz już za późno :(

Znaczy na Twoje urodziny? 8O
O chamy zbolale - ja nigdy nie mialam :evil: :evil:

I dalej nie widzę opcji platności z odroczeniem :roll: Czuję, że tym razem narobię dymu przed zlożeniem zamówienia :mrgreen:

felin

Post » Śro mar 13, 2013 12:38 Re: Broszka & Company

A podawałaś im datę swoich urodzin?
Ja podawałam, przypomniałam sobie o tym jak dostałam mailem kod kuponu rabatowego. Dzień po zrobieniu zamówienia za ponad 300 zł :twisted:
Ale moja wina- gapa jestem i tyle :roll:
Obrazek

Revontulet

Post » Śro mar 13, 2013 12:43 Re: Broszka & Company

Revontulet pisze:A podawałaś im datę swoich urodzin?
Ja podawałam, przypomniałam sobie o tym jak dostałam mailem kod kuponu rabatowego. Dzień po zrobieniu zamówienia za ponad 300 zł :twisted:
Ale moja wina- gapa jestem i tyle :roll:

Pojęcia nie mam.
Jest możliwe, że nie. Jak się gdzieś w necie rejestruję, to podaję tylko wymagane minimum informacji i ani slowa więcej - hgw w jakiej bazie CIA, UKS czy innej firmy reklamowej już są :twisted: Nie lubię być ani targetem ani produktem :evil: :evil:

felin

Post » Śro mar 13, 2013 12:48 Re: Broszka & Company

Dokładnie- tylko niezbędne minimum informacji.
Ale czasem podaję datę urodzin. Bo z reguły można dostać jakiś rabat.
Gorzej jak podam datę, dostanę rabat ... i z niego nie skorzystam :roll: Bo mózg mi sie zawiesi :twisted:
Obrazek

Revontulet

Post » Śro mar 13, 2013 13:24 Re: Broszka & Company

Zrobilam zamówienie w poniedziałak - to odroczone, ono mi się już automatycznie wpisuje - a dziś już dostałam paczkę. Ale ja malutko..
Pierwszy raz TotW - dałam po kilka chrupów i bardzo chętnie zjadły moje poczwary. Pomieszałam trochę z resztą Porty, zeby nie było szoku trawiennego - zobaczy się.

To znaczy,Revontulet, ze miałaś teraz urodziny??? Które? :mrgreen: Impreza była? Życzenia jeszcze przyjmujesz?
Też nie pamiętam czy podawałam... pewnie nie, jesli to było opcjonalnie, ale moze warto uzupełnić.. co mi w koncu zależy. Tzn na kasie mi zależy :lol: On, ten rabat, jest 'czynny' tylko w danym dniu? Trzeba wycyrklować z zamówieniem?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro mar 13, 2013 13:55 Re: Broszka & Company

morelowa pisze: On, ten rabat, jest 'czynny' tylko w danym dniu? Trzeba wycyrklować z zamówieniem?

O, i to by mnie ewentualnie interesowalo :ok:

felin

Post » Śro mar 13, 2013 15:00 Re: Broszka & Company

Rabat jest na 5% (więc żadne szaleństwo)- na wszystko. Jest ważny przez dwa tygodnie.
morelowa pisze:Zrobilam zamówienie w poniedziałak - to odroczone, ono mi się już automatycznie wpisuje - a dziś już dostałam paczkę. Ale ja malutko..
Pierwszy raz TotW - dałam po kilka chrupów i bardzo chętnie zjadły moje poczwary. Pomieszałam trochę z resztą Porty, zeby nie było szoku trawiennego - zobaczy się.

A ja zrobiłam zamówienie w sobotę wieczorem, od razu zapłaciłam (ten sam bank wiec kasę od razu mieli) i jeszcze nie mam :roll:
morelowa pisze:To znaczy,Revontulet, ze miałaś teraz urodziny??? Które? :mrgreen: Impreza była? Życzenia jeszcze przyjmujesz?

Zaraz byś chciała wiedzieć które! Nie powiem :mrgreen: . (jeszcze przez chwilę "2" mam na początku :wink: ).
Życzenia zawsze przyjmuję, bez okazji też :ok:
Obrazek

Revontulet

Post » Śro mar 13, 2013 15:31 Re: Broszka & Company

Wszystkiego najlepszego Revontulet :birthday: :balony: :torte:

Revontulet pisze: (jeszcze przez chwilę "2" mam na początku :wink:
Ech, chciałoby się znów mieć dwójkę z przodu :roll:

Ja oczywiście nie podawałam daty urodzenia, podaję zawsze wyłącznie to co niezbędne.
Revontulet pisze:Rabat jest na 5%
nie wysilili się :roll: 5% mam zawsze za zamówienie zbiorcze, więc i tak bym nie skorzystała :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

[poprzednia][następna]