Jakaś rozmowa o miseczkach.., że dają do karmy.. coś tam... never mind

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Jaki rabat urodzinowy? Przegapiłam coś?
Właśnie dostałam maila że wysłali 4 paczki po ok 30kg... Kurier nie będzie zachwycony![]()
Muszę upiec jego ulubione ciasto
Broszka pisze:Jaki rabat urodzinowy? Przegapiłam coś?
Właśnie dostałam maila że wysłali 4 paczki po ok 30kg... Kurier nie będzie zachwycony![]()
Revontulet pisze:Broszka pisze:Jaki rabat urodzinowy? Przegapiłam coś?
Mój rabat.
Spartaczyłam sprawę. Ale jakoś nie pomyślałam, że dostanę jakiś rabat na urodziny.
Teraz już za późno
Revontulet pisze:A podawałaś im datę swoich urodzin?
Ja podawałam, przypomniałam sobie o tym jak dostałam mailem kod kuponu rabatowego. Dzień po zrobieniu zamówienia za ponad 300 zł![]()
Ale moja wina- gapa jestem i tyle
morelowa pisze: On, ten rabat, jest 'czynny' tylko w danym dniu? Trzeba wycyrklować z zamówieniem?
morelowa pisze:Zrobilam zamówienie w poniedziałak - to odroczone, ono mi się już automatycznie wpisuje - a dziś już dostałam paczkę. Ale ja malutko..
Pierwszy raz TotW - dałam po kilka chrupów i bardzo chętnie zjadły moje poczwary. Pomieszałam trochę z resztą Porty, zeby nie było szoku trawiennego - zobaczy się.
morelowa pisze:To znaczy,Revontulet, ze miałaś teraz urodziny??? Które?Impreza była? Życzenia jeszcze przyjmujesz?
Ech, chciałoby się znów mieć dwójkę z przoduRevontulet pisze: (jeszcze przez chwilę "2" mam na początku![]()
nie wysilili sięRevontulet pisze:Rabat jest na 5%
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości