bulba pisze:Hej KasiulekJa nie paliłam i nie palę, ale super, że wymyślono e-papierosa. Mnie to najbardziej irytuje, jak kierowca autobusu pali takiego strasznego śmierdziela. Przecież to niedozwolone, ale kierowcy mają to gdzieś
I wszyscy pasażerowie muszą tym oddychać
Witaj Kasieńko!

E-fajki są o sto razy mniej szkodliwe niż papierosy zwykłe!-min. nie zawieraja ciał smolistych i tlenku węgla, a to sa czynniki karcinogenne, nie nikotyna!
Parę dni temu został opublikowany raport odnośnie e-papierosów-dane mówią same za siebie!
To koncerny tytoniowe i nasz rząd kłamią, bo nie mogą się nijak dobrac do pieniędzy jakie idą za e- papierosy!
A są to kwoty ogromne, bo coraz więcej osób je pali, a jednocześnie nie kupuje zwykłych fajek i nasze państwo i koncerny tytoniowe nie zarabiaja na tym nic-no jedynie podatki .
Jest wątek na KŁ odnośnie e-palenia-tam są linki do raportu-czarno na białym-nie dajcie się zwieść plotom i absurdowi

viewtopic.php?f=8&t=90390&start=1050
Eluś ja tez paliłam cieniutkie mentolowe-brillanty, ale to już mnie nie bawi-teraz mam e zapaszki i smaczki i to jest suuuuper!

Ja zaczęłam tak samo jak Ty, tylko ,że w studium-tez mieliśmy przerwy na papierosa, niepalący garowali na sali ćwiczeń-my z prowadzącymi zajęcia siedzieliśmy w palarni i wiedliśmy pogawędki