Kotomania XV-chce mi się wyć.....:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 09, 2013 5:57 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

bulba pisze:Hej Kasiulek :1luvu: Ja nie paliłam i nie palę, ale super, że wymyślono e-papierosa. Mnie to najbardziej irytuje, jak kierowca autobusu pali takiego strasznego śmierdziela. Przecież to niedozwolone, ale kierowcy mają to gdzieś :? I wszyscy pasażerowie muszą tym oddychać :x

Witaj Kasieńko! :1luvu:
E-fajki są o sto razy mniej szkodliwe niż papierosy zwykłe!-min. nie zawieraja ciał smolistych i tlenku węgla, a to sa czynniki karcinogenne, nie nikotyna!
Parę dni temu został opublikowany raport odnośnie e-papierosów-dane mówią same za siebie!
To koncerny tytoniowe i nasz rząd kłamią, bo nie mogą się nijak dobrac do pieniędzy jakie idą za e- papierosy!
A są to kwoty ogromne, bo coraz więcej osób je pali, a jednocześnie nie kupuje zwykłych fajek i nasze państwo i koncerny tytoniowe nie zarabiaja na tym nic-no jedynie podatki .
Jest wątek na KŁ odnośnie e-palenia-tam są linki do raportu-czarno na białym-nie dajcie się zwieść plotom i absurdowi :lol:
viewtopic.php?f=8&t=90390&start=1050

Eluś ja tez paliłam cieniutkie mentolowe-brillanty, ale to już mnie nie bawi-teraz mam e zapaszki i smaczki i to jest suuuuper! :1luvu:
Ja zaczęłam tak samo jak Ty, tylko ,że w studium-tez mieliśmy przerwy na papierosa, niepalący garowali na sali ćwiczeń-my z prowadzącymi zajęcia siedzieliśmy w palarni i wiedliśmy pogawędki :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob mar 09, 2013 15:05 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Znalazłam, ładuje się :ok:
Tyle że nie nie wiem gdzie posiałam liquidy wrr.
Na razie będę się raczyć na zmianę i skoro nie wyszło od razu, to postaram się przestawić w czasie :D

Miłego weekendu :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob mar 09, 2013 20:30 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

kropkaXL pisze:
bulba pisze:Hej Kasiulek :1luvu: Ja nie paliłam i nie palę, ale super, że wymyślono e-papierosa. Mnie to najbardziej irytuje, jak kierowca autobusu pali takiego strasznego śmierdziela. Przecież to niedozwolone, ale kierowcy mają to gdzieś :? I wszyscy pasażerowie muszą tym oddychać :x

Witaj Kasieńko! :1luvu:
E-fajki są o sto razy mniej szkodliwe niż papierosy zwykłe!-min. nie zawieraja ciał smolistych i tlenku węgla, a to sa czynniki karcinogenne, nie nikotyna!
Parę dni temu został opublikowany raport odnośnie e-papierosów-dane mówią same za siebie!
To koncerny tytoniowe i nasz rząd kłamią, bo nie mogą się nijak dobrac do pieniędzy jakie idą za e- papierosy!
A są to kwoty ogromne, bo coraz więcej osób je pali, a jednocześnie nie kupuje zwykłych fajek i nasze państwo i koncerny tytoniowe nie zarabiaja na tym nic-no jedynie podatki .
Jest wątek na KŁ odnośnie e-palenia-tam są linki do raportu-czarno na białym-nie dajcie się zwieść plotom i absurdowi :lol:
viewtopic.php?f=8&t=90390&start=1050

Wiem Kasieńko :) Ja miałam na myśli to, że kierowcy palą w autobusach tradycyjne papierosy, i to przeważnie te najgorszej jakości, śmierdzące jak palony materac. A przecież to ich miejsce pracy, więc nie wolno im palić. Ale robią to nagminnie :?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 09, 2013 20:38 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Eluś-powodzenia!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kasieńko-w miejscach publicznych nikomu nie wolno palić, a tym bardziej w miejscu pracy!-jest ustawowy zakaz i właściwie powinno się zgłaszać do SM takie zachowania! :evil: :evil: :evil:
A takie smrodziuchy to juz masakra!-czasem mijam takich ludzi-palą najtańsze ruskie papierosy, które śmierdzą niemożebnie-nawet jak paliłam analogi, to mnie wykręcało od tego smrodu!-jak tląca się , zbutwiała szmata!-pamiętam taki smród z dzieciństwa, kiedy robiłam z Tatą porządek w piwnicy zalanej wodą-takie szmat paliliśmy w ognisku na podwórku-śmierdziało identycznie!!!-aż łzy z oczu ten smród wyciskał!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie mar 10, 2013 20:53 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Doberek :lol:
Też nigdy nie paliłam.
Raz w życiu jako nastolatka kupiłam paczkę papierosów. Całą rozczęstowałam.
Nie wiem jak ja się uchowałam wśród palących rodziców, a teraz TŻ. (on bardzo chciałby rzucić, ale jakoś nie daje rady) :twisted:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 10, 2013 20:57 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

ja kiedyś spróbowałam na wycieczce ze szkoły,n ie pamiętam ile mogłam mieć wtedy lat,z 16 ?
Ale się nie wciągnęłam,raz,że ze strachu przed ciotką,a dwa stwierdziłam,że to jest bleeeee
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 11, 2013 16:51 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Kasieńko-współczuję Ci palacza w domu, jak sama nie palisz!-namów TŻ-a na e-fajki, to i On nie bedzie się truł, a Ty tym bardziej!

Sylwinko-u nas na wycieczkach tez wszyscy próbowali palenia-tak im sie wydawało,że sa dorosli-ja zaczełam popalać w ostaniej klasie ogólniaka, a rozpaliłam się w studium :oops:

Pandusiowi zbadałam dzisiaj kał-robali niet, za to liczne bakterie kałowe-właśnie zadzwoniłam do wetki Agi i powiedziałam o wynikach-na razie karma intestinal i probiotyk, z lekami na razie nie ma co wkraczać-wszystko powinno sie unormować. Kupy od soboty wzorcowe-działa i probiotyk i karma-oby wszystko poszło jak najlepiej-wczoraj Panduś przez ponad pół dnia miał zamknięty odbyt-do dzisiaj-do kupy.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon mar 11, 2013 18:17 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon mar 11, 2013 20:24 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Trzymamy za Pandusia :ok: :ok: :ok: No i bardzo się cieszę Kasik, że przeszłaś na e-papierosa :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon mar 11, 2013 21:14 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

I ja sie cieszę Kasieńko!
Nie palę analogów już od 25 stycznia-lezy sobie napoczęta paczka i nawet mi oko w jej stronę nie poleci! :lol:
Timurek ma uczulenie od jedzonka-za diabła nie wiem od którego-chyba od tego dla wrażliwych zołądków-cały łepek mu obsypało-chyba jutro pójdziemy na steryd-zarełko juz mu odstawiłam-kupiłam rc dla wybrednych-od tego nigdy zaden mój kot niemiał uczulenia.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 12, 2013 13:43 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

U nas na szczęście w domu nikt nie pali, w całej kamienicy mam na myśli. Super Kasiulek, że się przerzuciłaś, i całkiem dobrze Ci idzie :D :ok: :ok: :ok: Ojej, uczulenie od delikatnej karmy. hmm.. jakiś składnik go może uczula. Buziaczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 12, 2013 18:04 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Wetka powiedziała,że może tak być po antybiotyku, ale to minie!
Mam domek chętny na Timurka-prowadzę rozmowy-proszę zaciskać mocno kciuki, bo domek doswiadczony i z koteckiem-kastratem, dla którego Pani chce towarzysza, by się nie nudził.
Domek w Warszawie 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 12, 2013 18:19 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

:ok: :ok: :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto mar 12, 2013 18:33 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Dzięki Wercia :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto mar 12, 2013 19:27 Re: Kotomania XV-cz. ostatnia

Mocno, mocno zaciskam :ok: :ok: :ok: Niech to będzie ten domek!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[poprzednia][następna]