CatAngel pisze:ASK@ pisze:Kinnia pisze:
Koci Aniele zrób to coś na fb co da domek mamusi i synkowi. Proszę. Jeśli możesz oczywiście. Proszę.
![]()
![]()
Asiu spokojnieCzekam na info od i nowe zdjęcia od drugiej Asi.
Dzięki Małgosiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:ASK@ pisze:Kinnia pisze:
Koci Aniele zrób to coś na fb co da domek mamusi i synkowi. Proszę. Jeśli możesz oczywiście. Proszę.
![]()
![]()
Asiu spokojnieCzekam na info od i nowe zdjęcia od drugiej Asi.
Alienor pisze:Kinnia za niedługo wyjedzie z Warszawy do mnie. Z Fionką. Kicia nie cierpi - to była pierwsza rzecz, o którą pytałam gdy usłyszałam o wyroku na nią. Je, pije, bawi się, chodzi - tylko problem jest z wydalaniem. Będę musiała się nauczyć ją odsikiwać etc, ale damy radę . Musimy. Bo gdyby cierpiała, nie chodziła, była osowiała -decyzja byłaby jasna. Tak jak jest nie potrafilam tak łatwo wydać na nią wyroku.
Alienor pisze:Kinnia za niedługo wyjedzie z Warszawy do mnie. Z Fionką. Kicia nie cierpi - to była pierwsza rzecz, o którą pytałam gdy usłyszałam o wyroku na nią. Je, pije, bawi się, chodzi - tylko problem jest z wydalaniem. Będę musiała się nauczyć ją odsikiwać etc, ale damy radę . Musimy. Bo gdyby cierpiała, nie chodziła, była osowiała -decyzja byłaby jasna. Tak jak jest nie potrafilam tak łatwo wydać na nią wyroku.
Alienor pisze:Kicia nie cierpi - to była pierwsza rzecz, o którą pytałam gdy usłyszałam o wyroku na nią. Je, pije, bawi się, chodzi - tylko problem jest z wydalaniem. Będę musiała się nauczyć ją odsikiwać etc, ale damy radę . Musimy. Bo gdyby cierpiała, nie chodziła, była osowiała -decyzja byłaby jasna. Tak jak jest nie potrafilam tak łatwo wydać na nią wyroku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości