wszyscy kochamy Fionkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 11, 2013 12:49 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

jo.anna pisze:moja propozycja jest taka

zawieźć kotkę do mojej lecznicy, zostawić ją pod opieką wetów ( płacić od razu nie trzeba ) oni zadecydują co dalej, rtg tam jest na miejscu, robią też z kontrastem, laboratorium mają na miejscu i naprawdę dobrą kadrę lekarzy, poprosić o wsparcie ludzi z miau na leczenie, inaczej tego nie widzę i innych pomysłów nie mam

Ania jak z jutro? Mogę ją przywieźć jutro rano, zostanie do diagnostyki, a w piątek ... tak jak było mówione? Do piątku będzie już wiadomo co dalej.
I jeszcze jedno, wychylaj sie proszę, dobrze Ci idzie :D .

Zbieramy na leczenie Fiony.
Alienor ona zaraz będzie u Ciebie - to będa też koszty.....

Kto przetrzyma mamę z synkiem? U mnie jest mróz i pada śnieg a kicia ma wygolony brzuszek. Kociak wciąz na nią czeka pod schodami.
Ostatnio edytowano Pon mar 11, 2013 12:58 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Pon mar 11, 2013 12:53 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

To już dzwonię do weta zapytać czy jutro neurolog, piątek oczywiście bez zmian
jo.anna

Post » Pon mar 11, 2013 13:05 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Jutro po południu powinien być a jak nie to go ściagna. Gosiu resztę ustalimy telefonicznie jak będę w domu, może napisz w tyt wątku, że wsparcie $$ potrzebne
jo.anna

Post » Pon mar 11, 2013 13:50 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

A mamie i maluchowi trzeba zrobić FB - wtedy większe szanse, może nawet na DS :ok: - jak CatAngel :1luvu: dostanie info, na pewno zrobi go na cito.
Na wszelki wypadek się oferuję, żeby nie było, że będę trzymać zarezerwowane pieniądze na Fionę, a ona w tym czasie :( . Wiecie - czas się liczy bardzo w tym przypadku.
Ostatnio edytowano Pon mar 11, 2013 13:55 przez Alienor, łącznie edytowano 1 raz
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon mar 11, 2013 13:53 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor pisze:A mamie i maluchowi trzeba zrobić FB - wtedy większe szanse, może nawet na DS :ok:

też już to sugerowałam wcześniej.
Powinni mieć też ogłoszenia z prośbą o dom stały lub rodzinę zastepczą do czasu znalzienia domu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon mar 11, 2013 15:34 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Koci Aniele zrób to coś na fb co da domek mamusi i synkowi. Proszę. Jeśli możesz oczywiście. Proszę.
Obrazek

Kinnia

Post » Pon mar 11, 2013 16:27 Re: Uśpić ją. Ona Żyje - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieni

Kinnia - napisz na pw do CatAngel z tekstem co tam miałaby być.Że można dowieźć do Wawy i jak będzie potrzeba, to transport na całą Polskę jakoś się ogarnie, żeby tylko znaleźli schronienie. No i zdjęcia młodego by się przydało - im bardziej "sierotkowe" tym lepiej. Bo zdjęcia mamusi są w wątku i zakładam lepszych nie ma (bardziej żałośliwych, przytulaśnych etc.). Ludzie "kupują" oczami - sama wiesz...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Pon mar 11, 2013 16:33 Re: Uśpić ją. Ona Żyje - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieni

Nie mam zdjęć małego - jak ja jestem wolna to tam nie da rady wejść. Karmicielka nie chce wziąć mojego aparatu, swojego nie ma i dupa blada. Mam zdjęcie gdzie kocia tuli się do krat - nie potafię robic takich zdjęć. :evil: dla mnie wszystkie są żałosne bo bezdomne. :evil: emot gburka

Koci Aniele zrób to coś na fb co da domek mamusi i synkowi. Proszę. Jeśli możesz oczywiście. Proszę.
Obrazek

Kinnia

Post » Pon mar 11, 2013 23:09 Re: Uśpić ją. Ona Żyje - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieni

dziewczyny, Fiona jutro trafi do kliniki, gdzie będzie miała zrobione badania i najpewniej rezonans magnetyczny, który kosztuje 900 zł, bez tego kotka nie ma szans aby wyzdrowieć i najpewniej przeżyć, koteńka do piątku będzie pod opieką wetów i będzie diagnozowana...bardzo prosi o wsparcie $$, bo jedna czy dwie osoby choćby szczerych chęci nie dadzą sobie rady same :oops:
jo.anna

Post » Wto mar 12, 2013 8:43 Re: Uśpić ją - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieniążki

podajcie proszę jakiś nr konta :)
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Wto mar 12, 2013 8:55 Re: Uśpić ją - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieniążki

violet pisze:podajcie proszę jakiś nr konta :)

Tez poprosze. Dołoże sie na leczenie :-).

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Wto mar 12, 2013 9:05 Re: Uśpić ją - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieniążki

jo.anna - najlepiej chyba Twoje konto? Bo przez Ciebie będzie szła płatność do tego konkretnego weta. A jak coś zostanie to po rozliczeniu ewentualnie przelejesz do mnie, OK? I wtedy byłoby na rehabilitację. ale jakby zebrane miały nie starczyć to podeślij nr konta także do mnie. I :ok: :ok: za słodką Fioninkę :ok: :ok:

Alienor

Post » Wto mar 12, 2013 9:13 Re: Uśpić ją. Ona Żyje - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieni

Kinnia pisze:

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 12, 2013 9:13 Re: Uśpić ją - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieniążki

Przypominam o Fionce i mamusi z maluszkiem :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto mar 12, 2013 9:17 Re: Uśpić ją. Ona Żyje - nie dajmy jej umrzeć zbieramy pieni

ASK@ pisze:
Kinnia pisze:

:!: :!: :!:

Asiu spokojnie :) Czekam na info od i nowe zdjęcia od drugiej Asi.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]