Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:coś podobnego![]()
![]()
jak można tak potraktować Pana Persa....
kotkubinat pisze::D![]()
AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:coś podobnego![]()
![]()
jak można tak potraktować Pana Persa....
Czy już pisałam, że jestem wredna?...Nie? No to się przyznaję![]()
![]()
Pan Pers się obraził, to fakt, ale nie było okupowania stołu i serweta pewnie poleży do jutra...
Ale jutro go przeproszędostanie wyszytą w delikatne wzorki takie, które nie będą go gniotły w puchatą doopkę:)
Miraclle pisze:Kropeczka nie doleciała, biedny koteczek. Źle wymierzyła odległość, Tofiemu tez to się czasem zdarza![]()
Może z biegiem czasu Kropeczka zaakceptuje Rambusia w rodzinie![]()
![]()
![]()
Miraclle pisze:Kropeczka nie doleciała, biedny koteczek. Źle wymierzyła odległość, Tofiemu tez to się czasem zdarza![]()
![]()
![]()
jasia0245 pisze:Wspaniałe zdjęcia, takie różne historyjki z życia zwierzyńca. Super.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wkleję moje kotki.![]()
Pusia i Sisi, za futryny wygląda Lunka, która ciągle stresuje moją Sisi. Dla Lunki szukam dobrego domku.
To jest Lunka po kąpieli, jeszcze dobrze nie wyschła.
A te kotki były u mnie na tymczasie, miały po 5 miesięcy rodzeństwo , które "ktoś" we wrześniu wywalił na zewnątrz.![]()
![]()
Rodzeństwo /2 kocurki/ razem nawet chodziły do kuwetki. Było ich razem 4 tj. 3 kocurki i jedna koteczka ta czarna - pierwsza.![]()
![]()
Tą koteczką się opiekuję na parkingu od półtora roku, szkoda mi jej ale nie da się złapać. Raz udało się ją złapać na sterylizację a teraz za żadne skarby świata nie chce wejść do klatki - łapki. Żyje sobie na parkingu, tam też się urodziła na tym wysokim murze. To jest Kiciunia, reaguje nawet na swoje imię, jak przynoszę jej jeść i ją zawołam to zaraz do mnie przychodzi, jednak pogłaskać się nie da.![]()
Kotina pisze:Miraclle pisze:Kropeczka nie doleciała, biedny koteczek. Źle wymierzyła odległość, Tofiemu tez to się czasem zdarza![]()
![]()
![]()
Biedna Kropeczka, biedny Tofinek i biedna .... Tinusia![]()
Tince już parę razy się zdarzyło, że gdzieś nie dotarła .... brzunio za bardzo ciągnie do ziemi![]()
A może to to ich ubarwienie predysponuje te koteczki do .... źle wymierzonych skoków![]()
![]()
Ewa L. pisze:Witaj przyszłyśmy się przywitać Zuzia i Polcia.Zapraszamy na swój wątek bo tam specjalnie dla ciebie wkleiłam fotki moich psiaków-których niestety już nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości