NOTKA - nowych pomysłów ciąg dalszy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 07, 2013 12:38 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

MalgosiaZ pisze: I od wczoraj zaczęłam myśleć pozytywnie aby jak najlepiej na Tami wpłynąć. Przecież to nie stypa , tylko nowe wspaniale życie dla cudownej kici :1luvu: .
Dałam Nutce/Tami wszystko co mogłam i moja rola tu się skończyła.
Muszę zająć się szukaniem domku dla mojej cudnej Notusi :1luvu:

A to dobre! :ryk: Obśmiałam się, ale co racja to racja. Będzie dobrze, wszystko się pomału ułoży...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw mar 07, 2013 22:32 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Tami/Nutka wygrała !!! :ryk:

Duzi zastali dziś qupę na łóżku 8O .
Duży natychmiast ruszył po żwirek . Kupił 3rodzaje Benka ( pisałam który będzie dobry ale woleli się zabezpieczyć :wink: ).
Tami towarzyszyła przy wsypywaniu go do kuwety . Chwilę po tym weszła i zrobiła sioooo :ok: .
Godzinę później dostałam kolejny telefon - Tami i Nandi ganiają się po mieszkaniu :D . Chyba nastąpiło ogólne odprężenie co wpłynęło pozytywnie na Nandi i obydwie kiciunie natychmiast zbliżyły się do siebie :D .
Duzi nie mogą sobie darować ,że tak długo zwlekali z prostą zmianą żwirku.
Oczywiście kuweta stoi w pokoju , Tami nadal nie wchodzi do łazienki. Dziś udało jej się w pośpiechu zjeść mokre jedzonko w kuchni , po czym złapała jedną chrupkę i z nią uciekła.
Ale oni są cierpliwi i teraz już małymi kroczkami do końca zdobędą zaufanie Tami.
Wiem też ,że Dużemu ścisnęło się serce na widok Tami zakopującej swój urobek nieistniejącą łapką :( .
Widział kikucik , który się poruszał.
Wiem ,że moja Nutka a ich Tami jest w domu pełnym miłości :1luvu:
Dziś zasnę spokojnie :kotek: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt mar 08, 2013 9:24 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

:dance: :dance2:
Teraz to już z górki będzie :ok: .
Bardzo sie cieszę.
Małgosiu, pewnie w koncu odetchnęłaś, co? :mrgreen:
A swoją drogą ciekawe, że mieli odwagę w nowym miejscu, wśród nowych ludzi dać kotu nowy, nieznany mu żwirek :roll: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Pt mar 08, 2013 18:16 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Revontulet pisze::dance: :dance2:
Teraz to już z górki będzie :ok: .
Bardzo sie cieszę.
Małgosiu, pewnie w koncu odetchnęłaś, co? :mrgreen:
A swoją drogą ciekawe, że mieli odwagę w nowym miejscu, wśród nowych ludzi dać kotu nowy, nieznany mu żwirek :roll: .

Nie mieli kłopotu z przestawieniem Puszka [*] z bentonitu na drewniany .Ewci też nie sprawiło różnicy ,że u mnie był inny a tam inny.
No tak się złożyło .
Oj chyba wiele osób odetchnęło :mrgreen: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pt mar 08, 2013 18:35 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Uff. Odetchnęłam, brawo Tami :ok:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pt mar 08, 2013 19:24 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Nutka górą :mrgreen: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt mar 08, 2013 19:47 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

bardzo się cieszę.
Czasem domy zapierają się nie wiedzieć czemu na niektóre sprawy.Tak jak teraz z żwirem. Potem, pomalutku kocia przestawi się.A na początek ważne jest by wiele spraw ,tych doopnych przede wszystkim było znane.
Bardzo się cieszę i kciuki trzymam do odwołania :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 08, 2013 23:09 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Sms z godz.21.00 w skrócie :
"Dziewczynki niedawno skończyły kolację , Tami zjada całe porcje,gdy wołam je na jedzenie czai się w przedpokoju,nie wchodzi (jeszcze ) za Nandi do kuchni, ale czeka i zjada w przedpokoju.Ładnie je i pije , korzysta ze swojej kuwety i zacieśnia więzy z Nandi. Po kolacji zaczęły zabawę i chyba wejdzie im to w nawyk .
Malutkie są przeurocze "

Ha , chciałoby się powiedzieć - MOJA KREW :ok: . Bo obydwie są moje :D .

Teraz kilka słów o Notusi , której trzeba zrobić ogłoszenia ale jakoś mi to nie wychodzi :oops: .
Jeszcze lata w bandażowym opatrunku , w niedzielę jej zdejmę , rana pięknie zarosła. Podczas mycia się zaczepia ząbkami o bandaż , dlatego wychodząc do pracy zakładam jej kołnierz. Natomiast gdy wracam , Notka siedzi na skrzyni w przedpokoju z wyciągniętą szyjką . Czeka na natychmiastowe zdjęcie kołnierza :ryk: .Wygląda to komicznie , bo ona ani drgnie dopóki jej nie uwolnię :1luvu:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie mar 10, 2013 14:31 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

MalgosiaZ pisze:Natomiast gdy wracam , Notka siedzi na skrzyni w przedpokoju z wyciągniętą szyjką . Czeka na natychmiastowe zdjęcie kołnierza :ryk:

:ryk:
Notka już bez opatrunku?
Bardzo cieszą wieści z domu Tami :ok: .
A w ogóle planowałam wypytać Cię o Notkę i Nutkę :oops: . I jakoś nie było kiedy :oops:
Obrazek

Revontulet

Post » Nie mar 10, 2013 15:05 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Revontulet pisze:
MalgosiaZ pisze:Natomiast gdy wracam , Notka siedzi na skrzyni w przedpokoju z wyciągniętą szyjką . Czeka na natychmiastowe zdjęcie kołnierza :ryk:

:ryk:
Notka już bez opatrunku?
Bardzo cieszą wieści z domu Tami :ok: .
A w ogóle planowałam wypytać Cię o Notkę i Nutkę :oops: . I jakoś nie było kiedy :oops:

Musimy wypić kawę na neutralnym gruncie :wink: . W tygodniu po pracy :ok: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie mar 10, 2013 15:15 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

NOTKA robi porządki :roll: . Niekoniecznie wiosenne :ryk:
Obrazek

Aż strach pomyśleć co za chwilę wykombinuje :strach:
Obrazek

Oto jestem :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Nie mar 10, 2013 19:01 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

dziewczynka ma mądre spojrzenie :1luvu:
Twoja krew. 8) :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie mar 10, 2013 23:08 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

MalgosiaZ pisze:NOTKA robi porządki :roll: . Niekoniecznie wiosenne :ryk:
Obrazek

Aż strach pomyśleć co za chwilę wykombinuje :strach:
Obrazek

Oto jestem :mrgreen:
Obrazek

Ale łobuziak! Po mince widać, że usilnie cosik kombinuje :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon mar 11, 2013 9:44 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

MalgosiaZ pisze:Musimy wypić kawę na neutralnym gruncie :wink: . W tygodniu po pracy :ok: .

:ok: :mrgreen: Musimy :wink:
Obrazek

Revontulet

Post » Nie mar 17, 2013 20:53 Re: NOTKA i NUTKA. Nutka już w swoim DS , Notka czeka......

Wczoraj 8O

Obrazek

Dzisiaj 8O

Obrazek

Przecież ten kot ma tylko trzy łapki :roll:

Obrazek

Duzi Tamili/Nutki jak powiedzieli tak i zrobili - przelali na konto Mrau 320pln za operację małej :1luvu: .
To już dwa tygodnie jak mój "kwiatuszek" u nich zamieszkał .
Nadal nie zrobiłam ogłoszeń Notce :| . Czy ktoś może mnie w tym wyręczyć ?
Obrazek

MałgosiaZ

[poprzednia][następna]