Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:A coż to za kompleksy trzeba mieć by się chwalić, że się jest inżynierem - teraz to ludzie doktoraty trzaskają na potęgę, więc jakby był profesorem to może miałby się czym chwalić ale inżynier![]()
Swoją drogą to moim zdaniem tam mieszkają w dużej mierze menele ale już sama nie wiem czy ja dobrze lokalizuję ten teren, bo ja tam żadnych ogrodzonych fragmentów nie widziałam, ani balkonów pod którymi stałyby budki kocie. Musisz mi Aga pokazać, gdzie to dokładnie jest! Poza tym nie martw się kretynem - on jest po prostu w rozwoju duchowym daleko w tyle i na to się nic nie poradzi
Mara S pisze:A te bloki trzypiętrowe to były zdajsie budowane (albo przynajmniej głównie zamieszkiwane) przez ludzi z Uniwerku śl. Popytam w pracy bo na pewno ktoś od nas (z żylety) tam mieszka. Jakbyś tam jechała to daj mi wczesniej znać - postaram się też wybrać!
agula76 pisze:okolo 11 ... podejrzewam ze zdjecia mi tak szybko nie zrobi...a teraz moga sie bac i kota stamtad zabrac...
Mara S pisze:agula76 pisze:okolo 11 ... podejrzewam ze zdjecia mi tak szybko nie zrobi...a teraz moga sie bac i kota stamtad zabrac...
Jak dam radę to też wówczas podjadę!!!
agula76 pisze:Mara S pisze:agula76 pisze:okolo 11 ... podejrzewam ze zdjecia mi tak szybko nie zrobi...a teraz moga sie bac i kota stamtad zabrac...
Jak dam radę to też wówczas podjadę!!!
oki...
iwoo1 pisze:Tylko same kota nie zbierajcie, bo nie wolno, za to grozi grzywna. To musicie zgłosić do Straży miejskiej, oni maja obowiązek i może od razu zainteresują się sprawą zamykanych "ogródków". Dobrze byłoby, żeby tam ktoś wreszcie zrobił porządek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia i 39 gości