;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 21:10 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś pisze:A jakie potrzeby są teraz najważniejsze, najbardziej naglące?
czy karma zwykła, czy jakaś specjalna dla chorasków, czy lepiej wpłacać na dług u weta, jak to wygląda?

Trudno jednoznacznie odpowiedzieć ..naprawdę ważne aby kociaki miały płynność karmy. Ta to zawsze jest potrzebna. Hm, naglące to jest wszystko. Ważny jest teraz Bazyl, testy, itd. eh..

zrobiłam bazarek zapraszam

viewtopic.php?f=20&t=151361&p=9676237#p9676237
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto mar 05, 2013 23:08 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Przycupnę na dłużej, oj przycupnę :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Wto mar 05, 2013 23:13 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Blekitny.Irys pisze:Przycupnę na dłużej, oj przycupnę :)

:ok:

Bym zapomniała w natłoku spraw, są dobre wiadomości.

Pamiętacie kocinę

Obrazek
Obrazek

Kocina wyzdrowiała, na dodatek okazała się chłopcem :) znalazła domek. Wzięła go moja znajoma ,ma już koteczkę w tym samym wieku. Póki co rezydentka zazdrosna , fuczy,ale bedzie dobrze. :)dzieciaki dogadają się.
Obrazek

cypisek

Post » Śro mar 06, 2013 19:41 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bym zapomniała w natłoku spraw, są dobre wiadomości.

Pamiętacie kocinę

Obrazek
Obrazek

Kocina wyzdrowiała, na dodatek okazała się chłopcem :) znalazła domek. Wzięła go moja znajoma ,ma już koteczkę w tym samym wieku. Póki co rezydentka zazdrosna , fuczy,ale bedzie dobrze. :)dzieciaki dogadają się.[/quote]

To wspaniała wiadomość

Blekitny.Irys

Post » Pt mar 08, 2013 9:27 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Wszystkim Paniom wszystkiego najlepszego :balony:
aby udało nam się pomóc wielu footerkom i abyśmy miały z tego dużo radości, również z poczucia, że robimy coś razem i możemy wzajemnie na siebie liczyć :D
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pt mar 08, 2013 21:26 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Bumiś pisze:Wszystkim Paniom wszystkiego najlepszego :balony:
aby udało nam się pomóc wielu footerkom i abyśmy miały z tego dużo radości, również z poczucia, że robimy coś razem i możemy wzajemnie na siebie liczyć :D

Mamy dobre wieści.

Bazyl jest ujemny!!!!testy wyszły ujemnie.
Badania krwi w normie, został wykastrowany, zrobiony ma porządek w paszczy. Miał jakieś okropnie zgniłe korzenie...które powodowały ból.
Dostał jeszcze leki na ten pęcherz, ma pobrać z 10 dni.

Obrazek
Obrazek

Drugie wieści to.
Bumiś został adoptowany, kochana kocina . Państwo zastanawiali się między Jaśminą a Bumisiem. Oba ujmujące, ale domek trafił się dzisiaj jednemu . Szczęscia dużo Bumisiu. :ok:

Obrazek
Obrazek

cypisek

Post » Sob mar 09, 2013 6:32 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Same dobre wiadomości :piwa:
Czy mi się zdaje czy Bazyliszek ma nadgryzione uszko?
Poza tym zimno :( ach, jak długo jeszcze?
Irys :) zechcesz pochwalić się swoimi kocurami ? zakładam, że masz conajmniej jednego :kotek:
Obrazek

Bumiś

Post » Sob mar 09, 2013 22:43 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Kotek z FIV dojechał do domu, znalazł swoją bezpieczną przystań. Cypisku, nie byłoby to absolutnie możliwe bez Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto mar 12, 2013 21:14 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

U nas znowu zima, masakrycznie dużo śniegu. Kociny marzną , śnieg zasypuje wszystko. Jedzonko zamarza, suche śnieg zakrywa, ryczeć się chce. Niech ta zima już sobie idzie.
Dobrych wieści nie ma, adopcje zero, Bazylek siedzi dalej w domu, sika na różowo...ręce opadają.
Obrazek

cypisek

Post » Śro mar 13, 2013 7:28 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Kurcze :(
Obrazek

Bumiś

Post » Śro mar 13, 2013 10:41 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Smutne wiadomości :(
Ja czekam na wpływ na konto za zlecenia, a tu, cholera, konto prawie przezroczyste a potrzeby kotów pilne, no szlag by to trafił :evil:

Irys :) zechcesz pochwalić się swoimi kocurami ? zakładam, że masz conajmniej jednego :kotek:

Oj mam, mam. Aktualnie cztery : dwa u mamy - Iryska i Chaberka ( zwanego Cholerkiem - rozrabia i atakuje spokojnego i wytwornego Iryska ).
U nas obecnie tylko dwie kotki - persiczka Foksa już 14 letnia i Kropeczka 13 lat. Kotami opiekuje się ( sic!) wilczyca Sonia - myje je, śpi z nimi i najchętniej nosiłaby je w pysku. A kociczki jak to kociczki - znoszą te zabiegi kosmetyczne prawie ze stoickim spokojem :) a jak im się znudzi to piorą wliczycę po pysku, paskudy jedne.
Jest jeszcze w rodzinie Stokrotka - śliczny, mądry ukochany psiak pana męża.
Oczywiści WSZYSTKIE te zwierzaki zostały przez swoich, tfu, " opiekunów " wyrzucone wprost na ulicę - jak rzeczy :(
A u nas są pełnoprawnymi i członkami rodziny - tzn. mają same prawa i tylko jeden obowiązek -pozwolić się kochać

Blekitny.Irys

Post » Śro mar 13, 2013 11:40 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Blekitny.Irys pisze:A u nas są pełnoprawnymi i członkami rodziny - tzn. mają same prawa i tylko jeden obowiązek -pozwolić się kochać

U nas tak samo :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 13, 2013 13:27 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Czyli niektóre zwierzaki mają jak w raju, a inne...chcemy do tego raju przybliżyć, dobrze , że jest nas coraz więcej. Irys, a czy Ty ogarniasz fb?, bo my dosyć niekumate w tym temacie, a przydałby się ktoś, kto zechciałby zająć się ogłaszaniem kotów na fb.
Obrazek

Bumiś

Post » Śro mar 13, 2013 21:42 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Nie, kompletnie nie mam pojęcia o fb Ale Cat Angel jest specem od ogłoszeń.

Blekitny.Irys

Post » Czw mar 14, 2013 22:52 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotów!

Oj , coś marudna się zrobiłam. Ręcę mi opadają , gdyż do karmienia doszło mi odśnieżanie. Pal licho , ale kotów szkoda. Jedzenie daję kociakom ciepłe , ale te które przyjdą później to marny poczęstunek...ze śniegiem. Eh, niech to się kończy.

Bazylek jeździ do weta, bierze antybiotyki, nie zapeszam , ale siuu normalngo koloru.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]